mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Spegel spegel....

Publicerad 2014-09-11 12:27:03 i

Lia kan ibland klämma ur sig dom skönaste kommentarerna, när hon klätt på mig allt det jag har på mig på bilden säger hon "kunglig nästan som en drottning" haha så jäkla rolig!!

Hello

Publicerad 2014-09-11 09:54:32 i

Du förstår nog min frånvaro. Lias op gick jätte bra och vi är hemma o myser och äter mkt glass 😉 och tittar på mkt filmer, allt på prinsessans order haha.Vi har mao överlevt dom första dagarna med lite hjälp av Ipren och Alvedon hehe. Hon e så tuff så jag blir imponerad av hennes styrka. Klart som f-n att det gör ont på stackarn men envisheten och hennes styrka har varit utomordentlig,  gör mig stolt över att vara hennes mamma 💕. Jag själv mår inte så bra just nu. Jag har åkt på väärldens hemskaste förkylning, ont i öronen ont i halsen och täppt i näsan som bara den, för att inte tala om snoret som rinner när jag inte e täppt 😨. Det är väl så när man inte e sjuk så ofta, kommer som ett brev på posten. Hoppas bara inte sessan åker på nåt skit, det vore ju så typiskt. Mitt andra lilla hjärta går på dagis det går såå bra för honom och han får beröm hela tiden. Han e så glad (oftast) och full med liv 💜. Kan inte vara mer stolt över att ha så snälla och fina barn, vi har gjort bra jag och min karl 💖🌟! 


Tjo💙

Dagen D....

Publicerad 2014-09-09 09:18:31 i

Nu är vi på väg till önh-centrumet 😔. Lia är hungrig och törstig "jag som älskar att äta  mat och dricka vatten mamma" haha mitt lilla hjärta 😍 uppdaterar lite senare!



Tjo 💙

Natti natti

Publicerad 2014-09-08 19:50:37 i

Vi tr iaf korvpytt till middag idag 😉. Det var suuuper gott och inte så poppis hos Lia, Elvis däremot loved it haha. Nu är barnen nattade och här sitter vi vuxna, en (jag) sitter med mobilen och den andre (Tompa) sitter vid datan hehe...vi pratar en del emellanåt oxå, b la om operationen som sker imorgon. Jo men visst Lia ska operera bort sina halsmandlar och körtel bakom näsan...om jag e nervös? Jajjamensann 😔. Lia hon e så tuff så att hon tycker bara att jag tjatar haha. Vi har förberett henne vääldigt mkt senaste tiden så jag hoppas att allt ska gå bra. Jag berättar mer imorgon. Nu ska jag snart sova, glor nog en stund på dumburken. Ha det bra!

Tjo 💙

Long time ago!

Publicerad 2014-09-08 13:20:12 i

Ja men visst var det länge sen!? Tänkte prova att blogga efter allt 😉. Kanske inte blir flera inlägg varje dag utan bara ibland,  men vill du läsa så varsågod 😊. Tills nästa inlägg ha det gött!

Tjo 💙

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela