mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Gräsänka ;-)

Publicerad 2013-07-13 22:00:25 i Allmänt

Igår anlände våra gäster hit. Brorsan nellanbellan, hans sambo Sofia och vår käre vän Niklas.Grabbarna skulle ha en fiskar och campar helg ;-) pratade nyss med Tomas och hitills har dom fått 4 fiskar!! Dom åt tre utav dom, finns inge godare än. att grilla nyfångad röding mums!
Vi som blev kvar här hemma har haft det gött oxå. ;-) vi har solat, lekt, gått till parken och myst. Skönt att ha nån som är så hjälpsam som svägerskan är ;-)

Från en sak tillen annan. Lia är sedan 2 veckor tillbax helt blöjfri nu även på natten!! Hon blev blöjfri på dagen förra året när hon vid förfrågning inte längre ville ha blöja. Vi frågade henne en kväll för ett par veckor sedan om hon ville ha blöja och då svarade hon nej. Hon hade två olyckor två kvällar första veckan och sen efter det gick det super. Jag gjorde som vana i en veckas tid att väcka henne och satte henne på pottan i sovrummet, och denna veckan har hon väckt mig eller Tomas när hon behövt kissa :-) hon är så duuktig tjejen ♥
Wooohooo nu är det bara Elvis kvar hahaha!!


















Tjoo ♥

Hej hej

Publicerad 2013-07-10 12:40:48 i Allmänt

Skönt väder vi har. En paus från värmen mår vi alla bra av, speciellt naturen :-).

Jag har ju försökt "övertala" min man om att ge oss in i LCHF livet. Det gick väl sådär. Han tror ju på metoden men inte att det är nåt vi ska ge oss in i just nu med flytt,nytt jobb, jag som ska börja jobba efter 2 1/2 år (!!!) och två småbarn på det. Jag kan väl hålla med honom om att man får välja sina fighter och jag väntar väl. Men jag är så sugen på att ändra kosten. Ska försöka att strunta i det "vita giftet" så gott jag kan ändå. Men kan man typ äta Lchf utan att det riktigt är Lchf? Alltså att man struntar i att äta pasta,ris,potatis och socker, i den mängd man kan då. Periodiska fastan fortsätter vi med men nu är Tomas redo för att testa 5:2 medans jag vill fortsätta med 16:8! Jag vet vem som vinner det beslutet, and it aint me haha! Senaste veckan har jag "syndat" och brutit fastan tidigare än jag bör och även vid två tillfällen ätit mitt i fastetid. Snacka om att man lätt hamnar i dåliga mönster :-( hur kommer det sig att jag inte har nån karaktär? Vad ska jag göra för att bli kvitt mitt matmissbruk? Snälla hur gör jag?!!
Kommer jag för alltid att vara fet eller tom bli fetare än jag är idag! Tanken skrämmer mig men ändå kan jag inte sluta äta! Jag är duktig nu med fastan men jag kan vara bättre det vet jag. Heelt rådlös är jag :-/


Tjoo ♥

Glory days ♥

Publicerad 2013-07-08 22:37:58 i Allmänt

Vi har haft det så skönt dessa dagar. Strandbesök,grill, promemad in till stan...massa roligt! Här är lite bilder från dagarna som varit. Enjoy!


Älskade älskade ungar ♥



Elvis mys på stranden (enda lugna stunden på hela strandbesöket hahaha)



Jag frågade gubben om jag fick lägga upp den här bilden på han, hans svar på den frågan "vaddå,tjockisbilden eller hahaha"



Kolla in strandstilen på den här tjejen ♥ underbara barn!



Vilken Lax!! Vilken middag! Bästa och roligaste sällskapet :-) min familj ♥



Tvillingarna ;-)




Tjoo ♥

Lchf?

Publicerad 2013-07-05 13:18:50 i Allmänt

Ikväll ska jag laga nåt gott till gubben ;-) försöker att övertala honom att LCHF kost är nåt för oss! Jag håller på att fylla mitt förråd med all sorts info jag kan hitta. Våra "magproblem" kanske beror på allt jäkla skitmat vi stoppar i oss. Vi får väl se vad som händer. Ska beställa hem Anna Halléns bok-Lchf för familjen. Är där ute o spanar på allt jag kommer åt, men det är svårt för det finns mkt. Om du som läser det här vet nåt så lämna gärna råd o så, det skulle jag verkligen uppskatta.

Vi skulle isåfall fortsätta med fastan även om vi byter kost. Jag är så taggad och skulle börja redan nu MEN jag har lovat gubben att ta reda på mer :-). Han är ändå lätt att övertala och jag har redan fått han smått intresserad av det woohoo :-)

Tjoo ♥

New in

Publicerad 2013-07-03 19:35:13 i Allmänt

Ville inte vara hemma denna underbara dag så det blev käk och sen promemerade vi in till stan. Blev inga skor för min del :-( men för barnen blev det något fint ;-). Dom är i behov av nya skor. Jag kan klara mig ett tag till på det jag har! Det är tufft att bege sig ut med två små vill jag lova, skillnad vore om en av dom var lite äldre men nu har jag två st under tre år och det känns. Jag ska byta ut mitt lugna liv här på landet mot stressen och kaoset i Sthlm?!? Hur kommer det gå??

Fina va? Halva priset!! 100 kr för dom rosa och 200 för dom blå :-)



Tjoo ♥

Dagens VILL HA!!

Publicerad 2013-07-03 14:36:13 i Allmänt

Skulle dom här passa att ränna runt på i Stockholms gator ;-)? Åhh dom är så fina och jag vill ha, gubben sa att jag skulle köpa dom meeeen känner att vi måste spara varenda krona nu utifall att vi skylle få dubbelhyror i två mån :-/. Men drömma får man ;-)

Dessa skor är så not me som det går, men mönster är till för att brytas eller hur?!



Tjoo ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela