mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Tjohoo

Publicerad 2013-03-16 22:46:23 i

Lång dag imorgon, vi åker till Stockholm och hem till nonno. Tro det eller ej men min fina underbara bästaste pappa kommer och hämtar oss. Vilken karl han är min pappa, han jobbar typ 14 timmar idag och ska upp tidigt imorgon för att åka så tidigt som han kan för att vara här i god tid <3 och på hans enda lediga dag gör han detta! Jag UPPSKATTAR verkligen det.


Bästa pappan multitaskar, gos och tandborstning haha



Ah men HUR stark är ungen?? Ni anar inte hur tung fotöljen är, men hon ville ju sitta nöra tvn hahaha



Tjoo <3

Hej

Publicerad 2013-03-14 22:36:59 i

Nu var det sådär längesen igen. Finner ingen inspiration till att blogga just nu, det händer så mkt med barnen och med oss vuxna just nu så man hänger inte med. Tomas åker till Tyskland nästa vecka på Måndag, han har fått den stora äran att få åka dit till ett företag och lära sig ett system/arbetssätt som dom vill ta med hit han jobbar nu. Spännande, han ska bo på hotell och vara sex dagar utan familjen, kan det bli bättre haha. Nä men det är faktiskt första gången på 2 1/2 år som han är borta så länge :-( kommer sakna honom. Men tyck inte synd om oss inte, jag och barnen åker och bor hos min mamma i Stockholm. Vi ska försöka träffa lite folk när vi är där, får se hur mkt jag/vi orkar. Ska försöka få in promenader när jag är där och verkligen försöka att äta som jag gör nu, inget skit mao. Måste måste måste försöka. Hoppas jag får hjälp av familjen oxå. Jag är svag när jag inte har min stöttepelare hos mig, så det här blir verkligen ett test. Pirrigt!!



Hos syrran är han trygg



Så härlig bild :-D





Bus # 1 (Lia gillar att flytta möbler, hur stark ska en 2 1/2 åring vara?)




Bus # 2 (återigen flyttar hon sängen, en ännu större säng som är tyngre oxå och som du ser får hon med lillebror på bus även här)





En bild säger mer än tusen ord hahaha




Road pappa städar undan röran :-D



Tjoo <3

Dagens vägning!

Publicerad 2013-03-12 11:53:06 i

Knappt rört sig nåt på vågen. Men det händer en hel del på kroppen kan jag säga :-D. Känner mig smidigare och piggare än någonsin! Klart man är små trött men det beror på det hektiska familjelivet haha och inte fetman. Idag har jag även träningsvärk för första gången sen jag börja träna. Axlar, rygg och bröst aj aj aj knappt så jag kan lyfta armarna över huvudet haha. Det känns skööööönt, det för mig är ett bevis på att jag kört bra och gått in hårt för detta.




Tjoo

Fokus på livet!

Publicerad 2013-03-11 15:17:22 i

Exakt. Nu är det så mkt fokus på att vara hälsosam så jag knappt hänger med i livet. Undrar hur det blir när jag sen ska baka in jobb i "nya" livet då??? Kärleken, barnen, hushållet, jobbet, "vänner", familjen och sist men inte minst mig själv??!! Tips på hur man får allt detta att gå ihop?

Idag blev det en "power walk" runt stora lindesjön med Tomas och Elvis
, jag stannade kvar i stan och körde hårt på gymmet. Tomas promenerade hemåt med Elvis för att äta lunch :D Efter träningen blev det måltidsersättning till lunch, tyvärr med vanlig mjölk och nu får betala priset för det :-( (laktosintolerant). Tur att jag är hemma och har nära till toaletten säger jag bara!

Tjoo

"Nonno" på besök :-D

Publicerad 2013-03-08 22:34:57 i

I dag kom min mamma för att hälsa på några dagar, hon sattes i princip i jobb på en gång hahaha Lia blev så glad när hon fick se henne på vägen utanför huset. Hon har tjatat i så många veckor efter "nonno" och "giggi" min lilla syster. Min mamma är här för att det är en speciell dag imorgon för oss, Elvis blir hela 1 år!! Min lilla bebis blir stor och jag blir rörd bara jag tänker på det. Han blir stor och snart börjar han även på dagis neeeeeeej jag vill inte :-( var tar den förbannade tiden vägen?? Swooshh swooshh swooshh går det! Helt sjukt...aja det är väl bara att gå på't igen och ge mina små pluttisar ett litet syskon ;-);-)

I morgon kommer min pappa hans sambo C och min syrra och hennes son Aaron men även våran vän Daniel (Elvis gudfar) och hans tre barn, Tomas syster och hennes två barn kommer oxå. Ja men det ska bli så jäkla nice!! Asså shit vad jag älskar mina ungar <3

Med dom orden säger jag godnatt :-D


Tjoo

Halloj

Publicerad 2013-03-07 21:32:39 i

Körde hårt på gymmet idag :-D skönt det känns i kroppen. Glömde ju visa vad vågrn visade i tisdags. Tänkte lägga upp det nu.




Det har inte hänt så mkt på vågen men jag känner i kroppen att det händer massa. Mitt magfett börjar bli slappare och mindre omfång. Jag är piggare och känner på nåt sätt mer livslust. Aja bara att fortsätta köra håååårt hihi.

Tjii

Bildbomb!

Publicerad 2013-03-06 22:39:27 i

Sorry för dålig uppdatering, men mkt som händer här hemma och dagarna går fort vill jag lova! Träningen har inte blivit av denna vecka, MEN jag har gått promenader och cyklat och ätit bra, så så fort jag blir av med värken i armen så blir gymmet mitt hem. Hihi jag lovar ;-)

Tomas och jag firade 2 år som gifta igår och då åt vi goood middag i form av grillat kött, sallad med massa gott i, hemgjord Aioli, grillad baguette, flaska rö'tjut och till efterrätt choklad tryffel ;-)

Lägger upp ett inlägg imorgon oxå ang viktresan som jag gör, skulle ju ha veckovägning men det har som sagt varit mkt och jag har inte prioriterat bloggen så mkt. Ni förstår nog :-P

Lia i nya frillan, bilden gör henne ingen rättvisa, hon är jättefin i nya frillan <3



Elvis nya min när han få en tillsägelse hahaha visst är han söööt!



Skönt och kul när pappa är hemma <3



Myyys



Jävla skiiitunge!!!




Busisar <3








Skönt att sova i vagn :-D




Fin dag att promenera





2 år som Mrs Hansson <3













Nyttigt snacks ;-)




Tjoo <3

Klipp klipp....

Publicerad 2013-03-05 10:03:01 i

Nu är Lias hår bortaaaaa. Hon är så söt, påminner lite om Moe i The Three Stooges i sin nya frisyr haha. Bild kommer så fort jag får ta en haha ;-)
Idag är ingen vanlig dag heller hihi sug på den ni :-P


Mums med frukost




Tjoo <3

OK DAY ;-)

Publicerad 2013-03-01 22:23:34 i

Hur pjoskiga morsor finns det där ute igentligen?? Daltar med sina ungar som om dom vore gjorda av bomull eller nåt. Nää fyyy!!
Vi har haft en bra dag trots smärtan. Tittat på tv, busat, det har varit skrikit, och det har även gråtits lite och så har det även ritats lite ;-)
Full dag med massa skoj hahaha...det har varit tufft emellanåt men det har gått bra iaf. Imorgon är det en ny dag. Sov så gott <3


Tjoo <3

När smärtan bosätter sig i min kropp

Publicerad 2013-03-01 08:57:18 i

God morgon! Vad härligt att få vakna till den älskade skinande solen!! Snart är våren här I can feel it :-D. Mindre härligt var det dock att vakna och ha smärta i hela
armen, hade känningar i lillfingret och i armen/axeln när jag var iväg o träna igår och idag är den vidriga smärtan ett faktum, var lite naiv när jag trodde den skulle försvinna av sig självt HAR JAG INTE LÄRT MIG VID DET HÄR LAGET??? Typiskt att den kom nu, den här helgen som Tomas jobbar 12-timmars passet lör och sön, det innebär två hela dagar ensam med barnen och smärta :-s . Det är svårt att förklara hur ont det igentligen gör, svårt i överlag att förklara smärta, men min arm är inte brukbar överhuvudtaget det gör ont ont ont. Smärtan i lillfingret gör det svårt att greppa även med hela handen, tur att det inte var höger handen dem här gången, det är drygt!!
Jag tar hellre träningsvärk vilken dag som helst ;-). Det gäller för mig att inte deppa ner nu (som jag brukar göra när smärtan dyker upp) och hålla humöret uppe, nu när jag äntligen kommit igång med träningen, det finns ändå nåt jag kan göra utan att använda den armen. Tomas får hjälpa mig :-D

Vilket trist inlägg jag vet, men tyvärr så är det så när inte jag är 100 %!


Hur har din morgon varit?


Inte så varmt, men vad gör det om hundra år



Morgon smoothie! Mjölk,jordgubbar och linfrön....mums!



Tjoo <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela