mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

När livet ler åt mig ♥

Publicerad 2013-01-30 22:54:52 i

Det blev en lång dag igår och låååång dag idag! Vi har hunnit med maaaaaaassor idag, lämning på dagis, storhandling, lunch, småhandling, hämtning på dagis, mellanmål, vila, middag och sen shopping...phhuuu jag är sluuut!! Du kan aldrig ana vad vi har hunnit med dessa dagar! Och allt med två småbarn, DET NI!! Jag är så stolt över mig själv och min man, det finns inte måt som vi inte klarar av, vi är bäst! Det blir en lång dag imorgon oxå, då ska vi bege oss ner till storstaden STOCKHOLM woohoo. Vi ska bo hos min mamma och jag och min fina man ska få lite quality time, bara han och jag ♥ Lia var 8 mån när Tomas och jag senast gick ut och åt och var på bio, kommer ihåg det för det var den kvällen Elvis blev till :D
Det ska bli kul att träffa familjen oxå ♥


Bilderna är lite blandat från olika dagar :D hope you like them!

















































Denna bild är från middagen hos våra vänner, lite sent men men :D






Tjo ♥

Snack!

Publicerad 2013-01-28 23:00:05 i

Nattmacka a lá dagobert...senap, majonäs, koktskinka och saltgurka. Allt på en rågkuse ;-)






Tjo <3

Tack vänner för en fin helg tillsammans ♥

Publicerad 2013-01-28 10:42:42 i

Jaha swiiiishh sa det och helgen var över, men jag surar inte för nu är gubben ledig 7 dagar!! Lyx va!? Det jag däremot deppar över är att mina vänners besök varade i typ en timme, inte riktigt då men det var alldeles för kort. Dom kom sent på Fredagen så vi fick bara Lördagen åå oss at umgås, vilket vi gjorde. Vi promenerade in till "stan" och tog en ficka på ett fik som hade världens godaste semlor (jag överdriver INTE) t om S som har fobi för semlor tyckte den var god! Vi hade det så mysigt och jag fick mkt hjälp med ungarna, vilket verkligen uppskattades. Ungarna gillade S och P jätte jätte mkt. Och vi lovade att det skulle göras om, snaaart! S gav mig, tror den finaste, kommentaren jag någonsin fått av en vän eller någon annan, hon sa : "när jag får barn hoppas jag att jag blir en mamma som du, du är så himla chill, hård men rättvis och inget jävla daltande" nåt i den stilen, visst är hon bäst min bulle! Jag blev överröst med fina komplimanger hela tiden från mina två fina vänner om hur fina och duktiga mina ungar var/är, och det är dom, DOM ÄR BÄST!! Jag får det bevisat för mig varje dag ( även om dom ibland kan vara pain in the buthole) och jag älskar dom.


Denna Måndag är tjejen på dagis och vi andra slappar. Måste bara berätta att Lia har ju varit jätte duktig i det här med att tala om när hon behöver kissa och bajsa. Men nåt hände när morsan var här, hon gjorde flera små "olyckor" och faktiskt en gång bajjade hon i trosorna. Jag blev förvånad för hon har sedan hon blev blöjfri (dag blöjfri) inte hänt några som helst olyckor, men då hände det minst en gång per dag, det hände en gång nu i helgen oxå, men sen var hon jätte duktig och gick på toa SJÄLV men behöver självklart hjälp med att tvätta händerna och man måste dubbelkolla så att hon inte bajjat. Hon gör så ofta nu sedan några veckor tillbax, går på toan själv haha. Tomas och jag kan ibland undra vart hon är och då har hon gått in tagit fram sin pall, ner med trosor och byxor och satt sig, torkat och sen spolat, oftast med stängd dörr, ungen kan alltså låsa dörren!! Ska man kunna det när man är två haha?? Hon är så jäkla självständig min storlilla tjej ♥









Tjo ♥

I dag är ingen vanlig dag....

Publicerad 2013-01-25 13:08:00 i

för idag kommer mina barndomsvänner Sara och Pillan hit!! Jag är sååååååå glad så ni anar inte. Pillan har jag inte träffat på över ett år, Sara träffade jag förra sommaren när jag var på besök i Stockholm. Vi hängde mycket och var ganska tajta när vi var yngre, sen träffade jag Tomas och fick ett "nytt" liv med nya intressen....och kontakten med mina vänner sinade bort. Vi har alltid pratat och umgåtts när man kunnat och så men iom att jag flyttade från Sthlm oxå så blev det inte så ofta som jag kanske önskat. But that is water under the bridge nu så att säga, och idag kommer dom hiiiiiit!!! Vi ska snacka så mkt skiiit och skratta och bara umgås. Så härligt att få bli fjortis igen hahaha, jag längtar!





Tjoo ♥♥

Fy f●n!!!

Publicerad 2013-01-23 18:40:03 i

Känner att mitt humör inte är det bästa just nu. Misstänker att det är brist på intag av socker....känner ärligt bara för att lägga mig ner på golvet och grina!! Det är heeeeemskt! Nu vet ju jag på ett ungefär vilka som läser min blogg och vill ju inte att dom ska tro att jag är ett miffo så då utesluter jag att svära och använda varenda fult ord i mitt vokabulär...fast jag viiiiill för det är ju så jag känner. För att inte tala om hur skönt det är att använda fula ord.
Ibland bara kokar det över och jag känner såhär oftast när jag inte får socker i form av typ godis (visst är det sjukt??) jag blir alltså som ett jävla barn, jag blir bitterfitta och blir typ arg på världen. Det går ut över barnen och mannen, nä jag skiter i och skriva för nu är jag på väg att slänga tabben i golvet....det är sant!! HJÄÄLP MIG OCH MITT HUMÖR!!




Bästa mormor!!

Publicerad 2013-01-23 16:11:27 i

Jag är så tacksam över min mamma...inte varje dag jag visar det, men hon känner mig. Har inte velat blogga så mkt nu när mamma är här, nu är ett undantag då hon står och lagar mat, så då passar jag på. Hon är ju så sällan här och då kan jag ju inte sitta fastklistrad vid tabben. Ungarna och vi har verkligen NJUUUTIT av att ha "nonno" här, Lia älskar henne och nu älskar även Elvis henne. Imorgon åker hon hem till sig, och vi kommer sakna henne såklart. Hennes goda mat och hennes nybakta bröd som vi fått två dar på raken här hemma. Vilken lyx!! Det har varit så skönt att ha henne här, jag har fått avlastning och det har varit skönt då jag haft sån värk i min kropp senaste veckan, och promenaden upp till dagis i Måndags gjorde det inte bättre vill jag lova. Men men måste man så måste man ;) och det där förbannade körkortet är allt jag tänker på just nu, men No money no funney haha så är det!!

Idag var det inte bara värken som hindrade mig från att gå upp på dagis med Lia, utan termometern som visade -20 grader!! Aldrig i livet jag går så "långt" med min lilla tjej, just nu har jag möjligheten att ha henne hemma och då passar jag på att ha det. Det är en helt annan sak sen när både Tomas och jag ska jobba iiiiiii spännande!





I kväll äter vi Arvejado de pollo MUUUUUMMAAAAAA!!!!!






Se så gott det ser ut :D






Tjoo ♥

Vilken kväll!

Publicerad 2013-01-20 12:58:11 i

På väg hem till våra små älsklingar <3

Trots lite förfriskningar igår så mår jag bra ;-)




Tjo :-)

Bad people are everywhere!!

Publicerad 2013-01-19 12:11:05 i

Det är många som delar den här hemska historien på FB och olika bloggar har jag sett. Och för att hedra min fina Lady, så delar jag den med dig oxå. Tänk att det finns så hemska människor därute!!



Jimmy Carlsson & Åsa Carlander i Malmbäck, SmålandJimmy och Åsa har åtagit sig att ta hand om en hund, Laban 2 år. Dessa ungdomar har sedan lämnat Laban instängd i en bil i 5 timmar medans dom festar, varav hunden då bitit sönder en del av inredningen.Killen, Jimmy Carlsson har då misshandlat Laban. När Laban sedan på natten bitit sönder Jimmys strumpa så fick Jimmy & hans flickvän Åsa Carlander nog.Åsa gav Jimmy tillåtelse att ge hunden vilket straff han ville. En kusin till Åsa kör då paret & hunden till skogen där de först försöker köra över hunden men han hamnade mellan däcken under bilen.Jimmy går då ut med en kniv o ska skära halsen av Laban men hunden lyckas vrida sig så Jimmy tappar greppet o snittet tar i ansiktet, på halsen (ca:1,5 cm) & på kinden (ca:3 cm) och rakt genom tungan (ca:1 cm). Hunden springer då iväg skadad och livrädd, då skriker Jimmy efter hunden att där kan du stanna och dö ditt jävla as, sen sätter dom sig i bilen och åker hem.En kvinna boende i Åsas hus + två andra kvinnor sätter igång redan dagen efter och letar, hela dagen gick och det blev sent så kvinnorna väljer att åka hem o vila sig. Kl: 4 sätter de åter igång och letar och efter flera timmars letande så hittar dom tomma ölburkar och Labans koppel. När dom ropat en stund kommer en mycket trött och skadad Laban gåendes mot dom, han läggs in i bilen och dom kör till Nässjö men får inte tag i veterinären. Dom kontaktar Nadja och berättar att hunden är hittad, plockar upp henne på vägen och kör vidare till Jönköping där Laban nu fått vård och ett nytt hem hos veterinären som behandlade han.



DERAS STRAFF: 2000:- i böter










Gör en god gärning du oxå och DELA :)



Tjo ♥

God Lördag!

Publicerad 2013-01-19 10:52:56 i

Idag väntar en hel del skoj för oss. Mormor kommer hit...bara det är ju kul! Men idag ska Tomas och jag hem på middag och drinkar hos våra goda vänner Daniel och Ulrica. Vi ska sova över och det innebär att vi lämnar våra barn i mormors händer ;-)
Tror att det är första gången sen sommaren 2011 som vi är utan barn/en över natten, dock har vi ju haft mormor här när vi behövt åka och storhandlat o så men det räknas väl inte hihi, för Elvis är det första gången han "lämnas". Vi har aldrig varit ifrån våra barn i mer än typ tre timmar,max, och då räknar jag inte när lia är på dagis 15 timmar i veckan haha!!! Hur klokt är inte det. Det finns föräldrar som jämt lämnar sina barn ho andra (mormor-morfar-farmor-farfar-syskon-kusiner ja allt), inget illa menat med det, utan det är vi som inte är så blessed härute på landet.Så jag gör det med gott samvete ;-)


JÄVLA SKIT BLOGG.SE!!!! DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER FRÅN MOBILEEEEEN! JAG BLIR GALEN!



Tjoo :-)


Sanden blev till guld.

Publicerad 2013-01-18 19:37:11 i

På bättringsvägen med mina händer, äntligen, så jävla drygt att ha så ont. Tre-fyra dagar ont som satan och jag kan knappt röra mina händer och sen bara försvinner den lika fort som den kom. Typiskt när gubben jobbar haha MÅSTE ju vara psykiskt!? Kan reumatiska sjukdomar vara psykiska/stress relaterade?

Men som jag skrev lite snabbt igår så har vi köpt bil!!! Ni kan inte fatta hur överlyckliga vi är över det. Vi har kämpat o kämpat för att komma dit vi är idag. Man ska inte ta saker för givet, det värsta jag vet är när folk gör det! Men iaf....bilen vi köpt är en Passat 1.4 tsi Ecofuel, en riktig familjebil och inte nog med det den är miljövänlig och billig i drift hihi. Än så länge har vi en lånebil då våran bil ännu inte kommit till firman där vi köpte den :( men du vet väl, den som väntar på nåt gott ;)! Bilder kommer självklart så fort den hamnar i våra händer.
Än så länge får du nöja dig med bilder på mina busiga och vackra underbara barn haha






Att äta själv är ju as roligt



Så söt när han är tröttis



I skafferiet dag 1




I skafferiet dag 2




Ensam i skafferiet haha





Vackraste, allvarligaste tjejen som finns ♥♥♥





Tjo ♥

Vi är med BIIIIIIL!!!!

Publicerad 2013-01-17 20:04:47 i

Det var väl glädjande nyheter va? Måste dessvärre skriva om det imorgon då värk i händerna inte låter mig skriva så långt. Det gör jätte jätte ont :( Kraaam


Tjo ♥

Nap time

Publicerad 2013-01-17 14:15:16 i

Barnen sover, gubben är på jobbet efter fyra veckors julledighet. Och jag sitter här och har en stund för mig själv. Dom enda gångerna jag får egentid är när ungarna lagt sig för natten, så förstå vad jag njuter av det. Lia kommer nog vakna närsom nu min lilla aggrobrud. Allstå skojja inte om att hon är en tempramentsfull liten tjej, hon kommer komma långt i livet och kommer aldrig låta nån sätta sig på henne. Hon är snäll, och ibland även blyg när man först träffar henne men under ytan gömmer sig en liten firecracker haha. Även fast hon driver mig till vansinne mellan varven så älskar jag ungen <3


Världens finaste <3





Tjo :-)

Woop woop :-)

Publicerad 2013-01-17 09:58:20 i

God morgon! Idag var vi uppe med tuppen 08:15 haha....nä skämt åsido Elvis har vaknat två gånger inatt och grinat. Tror det är hans tänder som spökar, då han nöjt sig med nappen. Skönt att han somnat om båda gångerna men en störd sömn är ingen bra sömn, eller hur?!

Nu sitter vi här Tomas och jag och funderar över våra liv, barnens och våran framtid. Det är fan tunga grejer, men nu när vi kan ska vi om allt går vägen, köpa bil. Håll tummarna för oss för om nån är värd detta så är det vi! Vi har varit i helvetet och återvänt och nu äntligen är vi på gång med livet.



Vår allvarliga tjej, hon ser ledsen ut men jag kan garantera att det var hon inte ;-)



Tjoo <3

Busig unge del 2...

Publicerad 2013-01-16 13:55:00 i

ja har man inte roligt om dagarna så vette fan! Elvis går som bara den nu och han gillar att ta vad som än rullar eller släpar och så drar han bara. Nu råkade syrrans stol vara det bästa redskapet :)








Tjo ♥

Busig unge....

Publicerad 2013-01-16 09:54:27 i

tänk att jag aldrig lär mig att INTE vända ryggen till mina barn :)





Var inte orolig, det fanns inge kiss eller bajs i toan, bara lite toa papper som han lyckades fiska upp haha.


Tjo ♥

Stressmorgon!!

Publicerad 2013-01-16 08:50:06 i

Hade satt klockan på 07.00 men när jag tittar på klockan efter jag väckts av en viskning som sa "mammaa, macka" så visar den 07.52!!! Vad f*n hände? Jag skyller på mobilen och inte på att jag somnade vid typ tre inatt. Men det var bara för att jag kände mig dålig igår vid lunch och Tomas lät mig vila typ fram till tre på eftermiddan ;) det var jätte skönt och snällt, men jag ska inte vila för då blir jag så pigg och har svårt att somna på kvällarna. Speciellt när jag vilar så länge.
Ringde iaf till dagis och sa att vi var lite sena, sånt händer och vid halv nio var Tomas iväg med henne.

Hur började din morgon?



Tjoo ♥























Sälen 2012/13!

Publicerad 2013-01-15 22:57:36 i

Vår första semester som familj. Vi hyrde stuga på Högfjället tillsammans med åtta stycken ur min andra familj, b la min pappa hans sambo, min kusin och hans sambo, min farbror Pablo hans fru och deras två barn. Vi var många! Hade panik innan vi åkte, var nervös över att bo med så många människor, funderade hela tiden över hur det skulle gå med barnen, oss, våra/deras rutiner, bilresan dit och bilresan hemsom var på drygt tre timmar lång. Jag var bort om mig själv av oro om jag ska vara ärlig. Men det gick bra! Det gick faktiskt mer än bra, våra barn (för att skryta lite) var utomordentligt underbara och skötte sig på alla sätt och vis. Dom åt bra, sovbra och vi kunde följa våra rutiner som vi brukar. Vi fick sova i löjligt små rum och vi fick med nöd och näppe plats med Elvis resesäng men vi klarade det galant, tror det var en natt som ungarna krånglade och väckte varandra hela tiden tills dom bara däckade av trötthet haha. Vi åt gott och drack gott i sex dagar. Min pappa är en fantastisk kock och spriten dessa dagar flödade som niagarafallen haha. Vi spelade poker, kort, drack och snacka lite Det var otroligt underbara människor vi spenderade dessa dagar med, tror inte det var nån (oki det var kanske inte alla som var så hjälpsamma ,men dom som var det det är dom man minns och är tacksamma över) som tvekade över att en enda gång ta hand om Elvis eller Lia, avlasta oss när kanske nån av barnen var grinig och ledsen. Det kändes jätte skönt att åka med folk som har förstående för livet med barn. Det är ju inte som när man åker själva lixom. Det var en jätte skön, slapp och rolig resa. Hoppas att vi i slutet av detta år kan göra en likadan resa, hoppas!!

Har gjort ett par kollage med bilder från resan, hoppas du gillar dom :)


















Klart man måste stanna och äta lite när man åker så långt ♥


Holaaa

Publicerad 2013-01-15 09:48:15 i

Finns det nåt godare än nybakta scones såhär på morgonkvisten?






Tjo

God morgon!

Publicerad 2013-01-12 11:02:07 i

Tro det eller ej men vi har precis käkat frukost :) sovmorgon deluxe mao.
Nu sitter vi och slappar Lia tittar på barnprogram och Elvis röjer runt, han har blivit heeelt vild ungen alltså. Så mkt liiv i våra barn, lovley. Vad gör du denna Lördagsmorgon?



Tjoo ♥

Nu är det......

Publicerad 2013-01-11 20:38:36 i

Fredag!! Det blev nåt snabbt och enkelt till middag, grillad kyckling med pommes och bea, muuuums!! Ungarna är nattade och nu ska chipsen, colan och godiset fram hihihi, det är ju trots allt helg ;). Jag sitter och väntar på att Tomas ska sluta snacka i telefon med sin vän...dom är värre än tjejer när dom pratar i telefon blablabla. Svägerskan och kusinerna var här en stund idag, tror vi ska ses imorgon oxå, kul tycker jag.

Vad gör du en Fredag som denna?



Tjoo

L(br)unch i la casa Hansson :)

Publicerad 2013-01-11 13:26:00 i

Idag bjöds det på Korvgryta med pasta....simple as that! Mumma så gott :D









Tjoo :)

End of day

Publicerad 2013-01-10 21:53:06 i

Ännu en dag går till ände. Vi har precis glott på sista avsnittet på säsong fem av The Sopranos, sååå jäkla bra och jag ser fram emot nästa säsong! Nu sitter vi o glor på Taken 2. Vi får se om den är bra.

Imorgon blir det dagis för Lias del, hon har inte varit där sen innan Jul. Snart är det dags för min lilla kille att börja och jag är inte redo för det :-( men vi får se.



Tjo


Inte som alla andra!

Publicerad 2013-01-10 12:27:59 i

Ska absolut inte klaga men...undrar bara hur det ska gå för oss när det är dags för mig att jobba!? Våra barn har blivit riktiga tröttmössor, dom har alltid sovit bra men det här är ju rena semestern. Vi lägger båda barnen någonstans mellan 18:00 och 19:00 där ligger dom fram till 8-9 nästa morgon. Elvis är den enda som vid nattningen tappar nappen så man får springa in ibland flera gånger och ibland inte. Vet att folk har det värre så jag är så otroligt tacksam för att våra barn är så "lätta" . Folk som kommer hit blir faktiskt "impade" av våra barn och tycker att dom är sååå duktiga. Det är dom, men jag skulle nog vilja säga att Tomas och jag gjort ett ganska bra jobb för att "skapa" barnen som vi vill haha det låter så fel men jag hoppas ni förstår vad jag menar! Man ska inte låta barnen köra med en...ibland är vi föräldrar för jävla mjäkiga och snälla med våra barn. Jag älskar mina fina barn men dom som känner mig vet att jag är rättvis, hård men rättvis ;) Även om ungarna är "lätta" när det kommer till vissa saker så är dom jobbiga när det kommer till annat, så tro inte att allt är rosa moln och gröna skogar för dom kan vara jäkligt jobbiga när det kommer till annat, typ Elvis som vill vara i famnen HELA tiden och får han inte det så gnäller han tills han får komma upp, men där är jag/vi sten hårda för jag vill INTE ha en klängapa. Aja dom är ju trots allt barn och inte några jävla dockor.

Båda barnen är förkylda, snor och tårar om vartannan, bläää, gnäll är det värsta jag vet men klart man blir svag i mammahjärtat och tröstar ibland när inte nåt annat hjälper. Man är ju trots allt mänsklig :D

Vad gör du en dag som denna?



Tjoo ♥

When love takes over

Publicerad 2013-01-09 20:24:44 i

Tog ut mig lite på min promenad in till stan igår. Jag och Lia hade roligt på promenixen, men idag får kroppen ta en del av smällen som btw inte var värsta grejjen och inget farligt egentligen, meeen jag har varit lite slarvig när det kommer till att smärtlindra värken i min kropp och då får man betala priset. Vilket jag just nu gör aj aj aj! Min underbara fina man åkte och köpte Ipren till mig och för att muntra upp mig i mitt tycker-så-synd-om-mig-själv-humör köpte han även med sig hem en av mina favvo glassar, Ben and Jerry's caramel sutra mmm så gott. Så ikväll blir det glass och Sopranos, om nu älsklingen kan slita sig från att titta på bilar haha, han e fin min karl ♥.




Bjuder på lite bilder från dagarna som gått :D


Min lilla gla'skit ♥




Nyklippta och glada :)









Snart går han hihi




Pappa och son :D




Klart att man vill göra samma som pappa när man är snorig haha hon är så rolig ♥



Prinsen ♥






Tjoo :)

Finns det nån snäll själ därute som vill hjälpa mig att fixa min blogg???

Publicerad 2013-01-08 20:20:19 i Allmänt

Tog en mall från blogg.se :( men jag vill ha en egengjord....lite mer privat. Skulle ju som jag sagt tidigare få hjälp men det sket sig. Varför säger folk att dom ska hjälpa men bara skiter i det!? Kan du som läser detta hjälpa mig, på riktigt!! Snälla gör det!! Du får fria händer med bara ett par undantag men det tar vi "privat". Skriv en kommentar ;)
 
Tack på förhand!!
 
 
Tjoo

Hello

Publicerad 2013-01-07 19:31:07 i

Nu sitter jag här med min nya leksak :) än så länge älskar jag den. Lia är fortfarande sjuk men på bättringsvägen.
Jag har funderat på att installera FB igen...har varit utan nu i snart 3-4 månader ju så det kanske är dags att gå tillbax?? Men då tar jag nog bort Instagram eller?? Äh jag vette fan vad jag ska göra....har lixom inte karaktär igentligen för att ha nåt utav det hahaha men jag saknar att ha den "kontakten" man har med vissa, som man inte har annars utan facebook. Helt sjukt igentligen men så är det!
Jag ska snart ta mig orken att skriva ett lite längre inlägg om resan som vi gjorde till Sälen. Det blir en massa bilder och ganska lång text. Men vi får se när jag skriver det.
Nu ska jag återgå till att utforska min klapp :D


Visst är den fin....och hur snäll är inte min fina man ♡♡♡ Tack mitt hjärta!


Tjoo :)

Vad kan nu detta vara???

Publicerad 2013-01-07 13:44:22 i

Hihi den är häääär.....jag blir som ett barn ;-)




Tjoo :-)

Sovmorgon när den är som bäst :-)

Publicerad 2013-01-07 11:03:17 i

Inte nog med att vi fick sova till 08:34 idag men fick ett sms från posten om att min försenade julklapp från gubben har kommit på posten hihi ;-). Denna dag ska även markeras som en Lyckodag i almanackan! I många år har vi kämpat för att komma till just idag! Om du som vet vad jag pratar om undrar hur det känns? HELT JÄVLA UNDERBART :-)! Du som inte vet vad jag pratar om...kommer kanske få veta vid ett annat tillfälle ;-)

Livet ler åter <3


Tjoo

BLOGG.SE SUUUGER!!

Publicerad 2013-01-07 00:30:28 i Allmänt

Lia ligger här brevid mig, hon är jääätte förkyld hostar som tusan, täppt i näsan på nätterna och snorar på dagarna. Vaknade säkert en gång i timmen natten till idag, hon grät hade ont och var så frustrerad stackarn, hon sa hela tiden att hon hade ont i örat och jag tänkte genast att hon åkt på öroninflammation...men det var det tydligen inte. Hon har verkat ok idag på dagen och inget än så länge här på kvällskvisten. Gjorde en "chilensk" huskur på hennes onda öra idag på dagen och den gjorde suuusen kan jag tala om för dig. Elvis har oxå börjat hosta så jag håller tummarna för att han inte åker på samma förkylning och får vara frisk. Det var fan inte längesen dom var sjuka...men kanske lika bra att dom passar på att vara sjuka nu mina små kycklingar när pappa Tomas har en veckas ledighet kvar hihi nää skoja bara ;-)

Detta har jag på mitt nattduksbord just nu, Alvedonsupp,hostmedicin, termometer+skydd,näsdukar,nässug och vatten självklart, BÄSTA host/slemlösande medicinen som finns...vet inte varför jag har den andra skiten haha

Goodbye Sälen....Helloo Lindesberg

Publicerad 2013-01-05 11:54:43 i

Äntligen på väg hem! Vi har en ganska lång väg framför oss sååååå vi höres igen när krafterna kommit åter ;-)
Vi lever iaf det är det viktigaste :-)
Kram



Tjoo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela