mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Känns tråkigt...

Publicerad 2012-10-31 22:28:44 i

att bara skriva om huuur ont jag har i ryggen...buhhuuu stackars mig. Det finns ingen PAUS knapp att trycka på bara för att man har ont. Tomas och jag står själva, vi har inte riktigt många att vända oss till och få hjälp just när skit händer! Smällar man får ta när "man bor så långt bort". Buuhuu igen hahaha....
Så länge vi har varandra faller resten på plats, eller hur älskling ;-)

Jag kan iaf säga att jag lääääängtar till nyåret, jag vet att det är långt kvar tills dess...men det blir vår första familjesemester ever woohoo I cant wait <3
Och 2013 ska vi inte ens prata om hur mkt jag längtar efter :-) om vi nu överlever jordens undergång va!!??


Tjoo <3

God morgon skitryggvärk!!

Publicerad 2012-10-31 08:41:52 i

Jag ringer gubben imorse och bara bölar. Jag har riktigt jävlasatanskit ooooont i ryggen. Jag har haft en "låsning" längst ner på ryggen i lite mer än en månad...igår så stretchade vi och BOOM så bara högg det till i min redan pajjade rygg :-(:-(:-(:-( ajajaja så ont det gjorde och fortfarande gör!!

Vi får väl se hur dagen ter sig. Kanske finns risk för att jag måste ringa hem gubben min. Dom som känner mig vet att jag är tuffare (läs dummare) än så, då jag är en riktig göradetsjälv person. Meen vi får se!

Öbskar dig en riktig bra Lilllördag idag :-)


Tjoo <3

Finally in the making :-)

Publicerad 2012-10-30 23:49:08 i

Jag är så lycklig att en tjej ääntligen på riktigt ska fixa bloggen!!! Hon är vän till min syster och mer får ni veta sen när bloggen är klaar...wooohoooo :-)

Det har varit lite trögt nu dessa dagar. Syrran är ju här och då händer det massa saker men ändå inte..förvirrande? Hahaha kanske lite.

Ang min livsförbättringsplan kan jag meddela kommer se ut såhär. Börjar sakta med en månad i taget.

Frukost:
En shake/smoothie gjord på frukt eller bär. Minimjölk, havregryn och linfrön. Och istället för socker tar jag liiiite honung eller inget alls.

Lunch:
Beroende på hur gubben jobbar så kommer iaf minst ett mål bytas ut mot en måltidsersättning. Jag kommer alltså bara äta ett varmt mål om dagen.

Mellanmål:
Lite nötter, keso, en frukt, knäckeskiva med valfritt pålägg. Och detta är bara förslag. Inte meningen att man ska äta allt på en o samma gång ;-) man gör som man vill!

Middag:
Beroende på hur Tomas jobbar. Just nu jobbar han FM och då byter jag ut lunchen mot ersättning och äter middag tillsammans med familjen.

Kommer dricka mkt vatten mellan måltiderna oxå för det är viktigt! Och följa tallriksmodellen så mkt jag bara kan!


Såhär kommer det se ut under en månad, sen får vi lägga upp en ny plan. Meningen är ju inte att jag ska byta ut en måltid mot ersättning livet ut utan detta är mer för att få en bra start...en lugn start. Träning kommer ske i form av promenader, kanske simmning, och stretching av diverse muskler och leder. Lite sådär "hemmagymträning". Träning med vikter och så kommer att ske efter den här "lugna" månaden.
Jag har valt att göra såhär då jag tidigare alltid gått på för hårt ,tagit slut på mig själv för snabbt och tappat intresset. Så detta är det perfekta sättet för mig!

Dela gärna med dig av dina erfarenheter ;-)



Tjoo <3

Anyhoooow!!

Publicerad 2012-10-29 12:45:07 i

Min morgon som börjat så harmoniskt och så bra, slutade upp i total irritation och smått kaos! Det verkade som att vi hade gott om tid när klockan var 08:10 imorse...barnen var klara och vi hade lite dötid så jag gjorde för en gångs skull iordning mig själv. Kul att få sminka sig lite, det är inte ofta jag gör det. Jag stod inne i badrummet och ungarna stod utanför och lekte. Plötsligt hör jag hur Elvis skrattar och Lia likaså...jag vänder mig om och ser Lia stå med händer och armar i skurhinken som btw är full med vatten. Elvis tycker det är skit kul...inte jag. Av med kläderna på henne och ta fram en ny overall eftersom den första blev blöt i lekandet. Lia börjar grina då hon märkte att jag blev arg och höjde rösten åt henne...Elvis gnäller och gnäller p ga sina tänder som är på gång. Två skrikande barn och helt plötsligt är klockan 09:15 och vi missar bussen som tar oss in till stan. Jag klär på ungarna och får ta bussen som går 35 min senare.

Trodde när jag packat ner ungarna i vagnen efter morgonkaoset att jag skulle få ta en promenad i härligt snöväder men ICKE...den fina snön som föll så lätt förvandlades till blaskigt snöregn för att inte tala om hur mkt det blåste. Fyy...skulle igentligen åkt och mött upp min syrra som kommer på besök i örebro. Men efter lämning på dagis i ovädret blev jag dyngsur och ville bara åka hem och ta av mig dom blöta kläderna. Och här sitter jag nu i min sköna soffa med min sköna filt. Elvis grinar i bakgrunden haha så nu ska jag gå och ta upp honom ge han lite lunch :-) har du fint väder där du är?




Innan snöovädret ;-)







Mörrn mörrn!

Publicerad 2012-10-29 08:35:59 i

Här har det börjat att snöa :-) jag gillar snön...dock inte när det är min vecka att lämna på dagis. Och dagis ligger ca 5 km från vårat hus. Fem km låter väl inte så farlig, det är det inte meeen i snöväder och inget körkort då är det fan ingen höjdare! Körkort nästa!! Jajjamensan.

Jag börjar morgonen med en kopp te...grönt te för att var exakt ;-) det är bra för ämnesomsättningen har jag hört?! Den här Måndagen börjar riktigt bra faktiskt, trots "migrän"huvudvärk så är jag lycklig och jag mår bra. Redo för det mesta!
Hoppas din vecka börjar minst lika bra...puss o kram <3



Lia beundrar snön <3






Tjoo :-)

Facebook addict!!

Publicerad 2012-10-28 12:42:04 i

Hur kan detta vara möjligt??!! Jag känner mig smått manisk. Drar mig alldeles för mkt och för lääänge för att stänga ner min FB-sida! Det känns löjligt att ens säga det men det känns som om en stor del av mitt liv kommer att försvinna. Men jag måste göra det...för mitt eget bästa. Precis som ett missbruk man kan bara inte sluta liite utan man måste sluta cold turkey. JUST DO IT!!

Jag har själv valt att göra detta då jag känner att alldeles för mkt av min tid går åt att sitta och facebooka. Tid som skulle kunna spenderas åt att göra annat, t ex ta bättre hand om mig själv. Och det är precis det jag kommer att göra. Inte en livsomvändning direkt men en "livsförbättring"!
Jag ska bli en hälsosam, pigg och fräsch mamma/Fru!
Jag kommer inte lova några under, för jag är trots allt bara människa, men jag kan lova att jag kommer göra mitt bästa! Och mycket av det jag kommer att göra kommer att skrivas ner här :-)



Tjoo <3 <3

Snart blir det fint här!

Publicerad 2012-10-27 13:52:33 i Allmänt

Har en tjej som ska göra iordning bloggen åt mig. Hoppas att det blir bra och att det blir fint här i mitt lilla näste ;)
Vi får se när det blir färdigt! Tålamod :)

In My dreaaaams....

Publicerad 2012-10-26 20:30:47 i

det är då jag går omkring i dessa as snygga stövlar!! I LOOOOVE them....
Dessa går loss för 1899 :- på Scorett och finns även i brunt. Har iiiiinte råd tyvärr men drömma får man väl ;-)





"Lånade" bilden från Scorettes hemsida ;-)



Tjoo <3



Heeeeelg!!

Publicerad 2012-10-26 19:29:39 i

Ja jävlar nu är det helg och jag har ont i halsen, nyser och känner mig varm i ansiktet....neeeeej jag vill verkligen inte bli sjuk. Får inte tappa kontrollen, får absolut inte bli sjuk!! Sist jag var sjuk var ca två veckor innan Elvis kom. Influensan från HELVETET var det...fy vad jag mådde dåligt då! JAG som faktiskt aldriiiiiig blir sjuk. Säkert bara för att jag gått ut med blött hår idag. Ja jag är en sån som tror att man blir sjuk av kyla...speciellt när det kommer till väta och kyla ihop. Jaja nog om det, hålla tummarna för mig är du snäll ;-)

Min lillebror Nelson ringde mig idag...liten o liten haha han är ju snart (5 nov) 29 bast. Vi har nog inte pratat sedan han och hans sambo Sofia var här i somras. Men iaf det var trevligt att han ringde...berättade för han lite om min och Tomas "Livsförbättringsplan" (kommer även snart att berätta för dig me) och han sa lite värmande ord till mig och det är så skönt att höra, kanske inget han tänkte på men för mig var det värmande att få höra. Skönt även med nån som kan berömma och peppa en lite <3 Tack bror!

Idag var vi och månadshandlade oxå. Sex kassar mat, blöjor, välling och några tusenlappar fattigare hihi ikväll ska även räkningarna betalas, mindre rolig syssla bläää. Men skönt när det är gjort.
Vad har du gjort idag?


Det är dyrt att vara tvåbarnsförälder haha ;-)




Klart att man ska få belöning när man är så duktig och står ut med storhandling :-)





Tjoo <3

Han rockar :-)

Publicerad 2012-10-26 12:41:57 i

Precis som titeln säger hihi Elvis rockar i sin nya mössa ;-)


Sååå sööt....


It's a beautiful day!

Publicerad 2012-10-26 08:47:43 i

Lia är på dagis...jag, Tomas och Elvis sitter i bilen på väg till Örebro. Jääättefint väder, solen skiner allt är toppen...än så länge :-) Hoppas du får en underbar dag du med <3







Tjoo <3

She thinks she's made of candy

Publicerad 2012-10-25 20:26:06 i

Gubben är ledig nu i helgen, sköönt! Vi har lite att planera, fixa och prata om. Våra nya liv börjar Måndag...berättar mer när jag själv vet mer ;-)
Tänkte bomba dig med massa bilder lite från dessa dagar som varit :-)




Play-don gick hem iaf :-)




Alltså hur stora har mina barn blivit igentligen....tiden går för fort!!



Fint väder har vi haft iaf




Hahahaha




Mysig fika <3




Ehh...äntligen källsorterat o klart ;-)
hela bakluckan full (skäms)






Tjoo <3

Kusinvitamin :-)

Publicerad 2012-10-25 12:49:23 i

Nu är jag trött på att vara...just TRÖTT!! Hoppas lite tillskott på Viramin-D hjälper?!


140 spänn på Hälsokost :-\ men vaddå....det kanske hjälper!

fortsättning följer...


Tjoo <3

Play-do!

Publicerad 2012-10-24 15:00:34 i

Recept på en jätte bra Play-do deg :-)

4 dl mjöl
3 dl salt
2 msk Alun (finns på Apoteket)
1 msk olja
5 dl vatten
Karamellfärg

Blanda dom torra varorna. Koka vattnet och häll i olja tillsammans med karamellfärgen, ju mer karamellfärg desto neonaktigare blir degen. Häll i vattnet och blanda till en slät deg.
Obs! använd slev eller sked att blanda degen med då vattnet är riiiktigt varmt. Låt degen svalna och förvara den i plastpåse eller i låda (ex. glasslåda, matlåda). Förvara i kylskåp!




Se till att du har sakerna du behöver...skål,slev och mått.


Värm vattnet tills det kokar....


häll försiktigt i det varma vattnet i skålen med mjöl och salterna och rör....


Voilá...jag gjorde en blå och en röd




Tar ca 10-15 min och du har en perfekt sysselsättning för barnen en regnig höstdag :-)
Lia kan sitta länge och leka med lera. Se till att alltid vara med när dom leker då dom gillar att stoppa degen i munnen och det är ajaj!




Tjoo <3


Ticktackticktack....

Publicerad 2012-10-23 20:40:21 i

händer lixom inte så värst mkt just nu...förutom att jag väntar på att klockan ska bli 21:00 för då börjar Svenska Hollywoodfruar woohooo
Bjuckar på lite bilder istället ;-)



Min man och jag åt frukost på fik idag :-) klart att vår lille Elvis var med även om han inte syns till på bilden ;-)




Elvis är en riktigt glad kille <3



Vår fina tjej....hon är sååå grymt smart och så duktig. Även om det inte syns på just denna bild så har hon blivit så duktig på att äta :-)



Hennes första fläta haha visst är den söt?!





Tjoo <3

Hostan från helvete....

Publicerad 2012-10-22 20:35:14 i

det är precis det min lilla Elviiis har :-( har precis gett honom näsdroppar, vatten och höjt under huvudet på han. Fyy vad jobbigt för lillen. Har lite dåligt samvete för att jag tog ut honom idag...hmm! Hoppas att han får sova lugnt inatt, tvivlar på det men vi får se.

Tog lite bilder när vi var ute
















Tjoo<3

Intressant?

Publicerad 2012-10-22 10:25:02 i

Just nu håller jag på och märker Lias kläder som ska till dagis. Väntar på att min tjej ska komma hem från tandläkaren så jag får höra hur det gick...får vi bakläxa måntro?!


Strumpor, byxor, trosor, tröjor ja you name it...allt ska till dagis ;-)


Söndag!

Publicerad 2012-10-21 19:10:51 i

Vilken skön helg...vilket skönt avslut på denna vecka. Synd dock bara att ungarna varit dåliga :-( började förra veckan att båda blev snoriga...nu har hostan kommit stackars min lilla plutt Elvis för det är han som hostar värst. Hoppas på en bra vecka trots förkylningarna :-)

Imorgon ska Lia till tandläkaren för första gången...tror det blir pappa Tomas som får gå med henne. Spännande :-) vi har förberett henne lite så vi får se hur det går.

Hoppas att ni haft en riktigt skön helg, för det har iaf familjen Hansson haft <3


På cykeln påväg hem från staden...



Förut gick man jämt här...men nu när du inte längre finns är det inte riktigt samma sak längre....



Tog mig en stund att minnas hur du sprang på stranden <3 haha du var helt galen



Du kommer alltid att bo i våra hjärtan...vi saknar dig skruttan!



Vi avslutar denna helg med lite gott ;-)






Tjoo <3

Nu är det kväller :-)

Publicerad 2012-10-20 21:28:50 i

Vår kväll i tre bilder....



Äääntligen är det väder för brasa <3


Nyduschad sitter jag i soffan och glor på tv ;-)




Gubben är heelt inne i att föra över bilderna från sin mobil till datan...om det går bra? Ni ser väl minen ;-)





Tjoo <3

Finally over!

Publicerad 2012-10-20 18:58:44 i

Dagen har varit seeeeeg! Men jag fick sovmorgon imorse hihi ända fram till 10:00 VILKEN LYX!! När sov man till tio lixom. Gubben och jag bytte hahaha när jag gått upp var det dags för ungarna att vila, så då gick han och la sig med Lia och Elvis satt uppe med mig ett tag men sen gick även han till sängs. Det är skönt att släppa kontrollen ibland och få låta gubben vara med ungarna ibland ;-)

Ikväll åt vi Pasta med Gravadlaxsås och hariquverts stekta i olivolja med vitlök och havssalt!! MUUUMMA :-)




Vad har Du gjort idag?



Tjoo <3

Burk eller hemlagat?

Publicerad 2012-10-20 13:15:56 i

När Lia var liten och det var dags för dessa så kallade "smaksensationer"/"smakportioner" blev jag så glad av att äntligen få ta nästa lilla steg i hennes liv. Jag var så noga med allt då, nästan smått nojjig. Inge salt och helst hemlagat. Väääldigt sällan jag ville ge henne burkmat. Anledningen till att jag tar upp detta är för att det är intressant hur mycket man släpper tyglarna när andra barnet kommit. Med Elvis är jag mer säker i mig själv och mina val såklart. Men det blir mkt burkmat :-\ känner på nåt sätt att jag skäms för att han får det. Här hemma äter vi alltid hemlagat, med undantag när vi då väljer att käka pizza eller nåt annat en eller två dagar i månaden. Så på nåt sätt kan man ju hoppa burkmaten till Elvis...men jag är så snurrig och vanan att alltid salta maten går av sig självt. Nåt jag verkligen måste börja tänka lite mer på. Eller vad säger Du?


Mina tre hjärtan ligger och vilar, så jag sitter här i soffan och har lite egentid...väntar på att tvätten ska bli klar ;-) så nu ska jag lägga ner mobilen och bara vara en stund till :-)



Tjoo <3

Ännu en dag som gått!

Publicerad 2012-10-19 21:46:12 i

Sitter här i soffan och bara Fredagsmyyyser :-). Tar det lugnt m a o. Med en Gin&Tonic i handen Välkommnar jag nu den riktiga helgen! Ätit god mat och tittat på X-factor...ungarna mår bra och sover...gubben sitter i fotöljen brevid och går igenom Spotify, saker o ting kan nog inte vara bättre än just nu i denna stund <3 Im happy!!
Kvällen är ju dock inte slut än och mycket tid kvar så gubben och jag kanske ännu kan gnabbas lite hahaha Du som känner oss vet ;-)

Ha en fortsatt bra Fredag och ha en riktigt fin helg <3



Tjoo :-)

Jääääääsp!!

Publicerad 2012-10-19 09:29:32 i

Fyyy idag kommer det bli en fajt att hålla ögonen öppna tror jag. Kom nog inte i säng förrens vid 02:00 (det är fan sent för att vara tvåbarns morsa) inatt. Vi kollade på film och sen satt vi och pratade lite. Jag älskar mina och Tomas "små" samtal...men vi kan prata så läääänge och det resulterar alltid i att det blir så sent, och då får man betala...i trötthet ;-)




God morgon <3


(thank god for instagram haha)




Tjoo <3


Long Day!

Publicerad 2012-10-18 19:52:59 i

Det blev ett par Gin & Tonic's igår kväll hihi jätte gott! Film blev det oxå The Expendables...den var ok.

Lia och jag gjorde "stan" osäker idag hahaha nää skojja bara, vi var in och fika lite och köpte ett par välbehövliga gummistövlar och ett regnställ. Det blev promenad in och hem...Lia somnade i vagnen, såg så mysigt ut när hon låg där.
Ikväll blir det lite tv-tittande och kladdkaka med grädde hihi är det helg så är det ;-);-)

Här kommer en liten bildbomb. Puss




Lååång nerförsbacke :-)





Myyyysigt i vagnen. Alltid tillsammans med sin "nalla" <3





Kort taget innan Lia får bitchflip och slänger mackan över bordet ner på golvet hahaha hett temprament? Näää inte Lia inte ;-)





Röda Sulman stövlar 200:- sitter som en smäck på lilla foten!





Regnstället köpte jag på Barnens Secondhand här i "stan" för 89:- HELT NYTT!! Från Kappahl :-) Blått är flott hihi





Sjunger "krokodilsången" för lillebror <3





Kan ni gissa vad vi åt till middag idag då ;-) hihi



Ha en fortsatt trevlig kväll <3




Tjoo :-)






Nu är det heeelg....

Publicerad 2012-10-17 21:48:44 i

näää det är det ju inte!! Men vi brukar säga det när gubben går av nattveckan...och eftersom han varit på kurs tis och ons så tjuvstartade vi "fredagsmyset" lite hihi.
Tänkte inte skriva så mkt utan visa lite bilder ;-)



Kan ni gissa vad det blir till middag hihi.....



pizzaaaa såklart ;-)


ruccola är gott på pizzan



Min älskling så fiiiin <3



Minsta colaburken jag sett...så söt



Elvis som jävlas med sin syster hahaha



Lia tycker det är roligt :-)




Min lilla prins <3






Min prinsessa <3






Tjoo <3

Ung i sinnet...gammal i kroppen??!!

Publicerad 2012-10-16 20:33:41 i

Inte riktigt min dag idag!! Jag är så trött men jag tänker vara dum och hålla ut för jag vill verkligen se Svenska Hollywoodfruar som börjar klockan nio.
Mitt knä gör fortfarande ont....jävligt ont. Går det inte över tills på torsdag så är det besök till doktorn som gäller. Det är knappt jag orkar ta hand om barnen, det går ju men på vems bekostnad? Jo min! Det finns lixom ingen tid för vila när man tar hand om ungarna själv. Jag har ju även ryggen som strejkar...det bara hugger och gör sååå ont. Stackars mina fina barn som aldrig (känns det som) har en mamma som är frisk och kry i kroppen. Aja vi får se vad doktorn säger ;-)
God natt och sov så gott <3



Tjoo <3

Smått ändrade planer ;-)

Publicerad 2012-10-15 19:56:29 i

Det verkar som om våra barn inte riktigt är så trötta ;-)
Vi har inte tagit upp dom men dom ligger där sött i sina sängar hahaha (än så länge iaf). Elvis ligger och bankar sina ben i sängen, och mot väggen ouchh. Lia ligger och ropar mamma lite svagt...vi hyshar och ber henne vara tyst hihi. Ja man får verkligen känna att man lever med småttingarna ;-) <3


Tjoo <3

Oct. 15, 2012

Publicerad 2012-10-15 19:18:32 i

Barnen ligger till sängs, och wover hoppas jag ;-). Snart hoppar Tomas in i duschen...men först plocka efter middagen. Nattningen med Lia har än så länge gått bra :-) idag läste både mamma och pappa sagor tillsammans, tror nog att hon gillade det.
Nu har vi ett par timmars mys framför tvn hihi sätta oss och glo oss trötta m a o. Önskar dig en fortsatt tevlig Måndagskväll <3





Mina gabbar :-)

Är dom lika eller ;-)




Klart att han ska äta själv ;-)

Kolla minen på Lia hahahaha






Tjoo <3

Kurera kurera!!

Publicerad 2012-10-15 15:43:02 i

Är precis på gång att väcka mina sömntutor :-). Elvis vaknade nyss han oxå...fortfarande lite gnällig. Men nu har även Li gått och fått samma förkylning som Elvis hmm...ganska vanligt att syskon byter av varandra, om dom nu inte är sjuka ihop. Bara att kurera kurera kurera...jag vill inte bli sjuk. Men jag håller mina tummar på att inte gubben blir sjuk för då jäklar är det lika bra att han tar fram sitt testamente hahaha nä skoja bara ;-) (NOT).



Han är så duktig <3


Det är mobilen jag vill ha...hahaha






och ibland går det inte riktigt som man vill ;-)






Tjoo <3

Ääääntligen!!

Publicerad 2012-10-15 11:55:59 i

Woohoo nu har vi en hel vecka framför oss med massa mys. Men tydligen ska tompa iväg tis och ons på kurs :-( bläää! Men han kommer hem i lagomtid iaf. Vi skrives <3



Den här underbara lilla killen har jag ätit lunch med nyss <3











Hej då Söndag....

Publicerad 2012-10-14 19:42:47 i

och Välkommen sju dagar med min älskling och ungarna. Som vi lääängtat!!
Ungarna sover och jag har precis plockat undan disken från middagen och plockat min sista leksak från golvet, på heeeeela kvällen. Idag gick det hur bra som helst att lägga Lia...hon började visa tendens till att börja krångla men hon fick vällingen, jag läste två korta sagor, nattade lillebror där emellan , och fortsatte min nattning med henne. Jag förklarade för henne att jag skulle stå ute i köket och plocka och att det var för henne att bara ropa om hon ville nåt. Jag pratade med henne om att hon skulle på dagis imorgon och träffa alla sina kompisar där. Hon rabblade upp deras namn och sen sa vi god natt...jag gick ut och voilà! Inge tjafs eller nåt :-):-)
Men fortsätt att hålla tummarna, för hon var jääätte trött då hon inte vilat på hela dagen. Så imorgon får vi se hur det går ;-)
Hoppas du haft en fin helg?! Vi hörs :-)



Min pudding alltså hahaha





Lulla killen som börjar bli så stor mitt lilla hjärta <3





Tjoo <3

Välkommen regniga Söndag!

Publicerad 2012-10-14 09:06:42 i

Idag blev det att gå upp tidigt 06:34 för att vara mer exakt. Första gången på snart tre veckor nu. Mina barn eller jag ska väl igentligen säga JAG har fått in så bra rutin på våra barn (för här hemma så bestämmer vi haha), så att dom åtminstonde sover till 7:30 och ibland har det gått till 8:00. Men idag väckte Lia mig då hon hade superduper kissig blöja och så hade hon bajsat hmm inte det bästa så tidigt på morgonen.Eller hur?

Jag kan för det mesta tycka det är skönt när ungarna går upp tidigt, det gäller att man själv har karaktär att gå lägga sig i tid. Speciellt när man veeet att man har barn som går upp tidigt. Det suger, jag vet, för trots allt så är ju det egentid man får när ungarna sover och då ska man gå lägga sig tidigt...äh man behöver inte alltid göra det tycker jag, men nån gång ibland just för att skaffa sig lite extra kraft och energi.
För som vi alla vet så är ju barn dom mest energi och kraft tagarna ( är det ett ord?) som finns ;-) ;-)

Ha en fortsatt fin Söndag <3











Tjoo <3

Ja jävlar!!

Publicerad 2012-10-13 19:39:42 i

Jahopp...Lördag då! Ikväll har jag lovat mig själv att det ska bli tidigt, vi får se om jag håller det ;-)
Elvis är sjuuuk min lilla unge :-( så han är jääätte gnällig, snorig och febrig stackaren <3 hoppas han får sova inatt. Han vaknade några gånger föregående natt men inget som inte nappen löste hihi dock så hade ungarna en trött och grinig mamma idag. För även om han somnar om hela tiden så är ju det avbruten sömn för mig att behöva gå upp typ sex gånger. Men vi får se vad denna natt för med sig.
Idag gick nattningen med Lia mkt bättre oxå...läste saga för henne sa god natt och gick ut. Hon kommer ut tre gånger och jag går in med henne till sängen varenda gång, efter tredje gången sover hon. Phuu så skönt, jag plockar i köket för att "visa" henne att jag är i närheten. Och nu sitter jag här sedan 18:30 :-):-) dom är så grymma våra barn <3

bjuder på några bilder :-)




















Tjoo :-)

Thursday!

Publicerad 2012-10-11 13:54:14 i

Hela huset vilar och här sitter jag och vilar mitt svullna knä från mitt fall igår. Har precis hängt tvätt och plockat lite leksaker från golvet. Disken får tompa ta när han vaknar ;-)

Torsdag idag, vilket innebär en dag närmre ledigvecka för gubben. Fan vad man längtar efter dom där jäkla veckorna alltså hahaha :-) hoppas du har en bra Torsdag <3



Min lilla smörblomma <3





Tjoo :-)

När livet får en tragisk vändning...

Publicerad 2012-10-08 22:05:03 i

fick lite tråkiga nyheter idag. En utav mina kusiner i Chile är jätte dålig. Rent ut sagt döende. Hon är nyss fyllda 27 år med två små barn. Är livet inte orättvist ibland så vette faan! Varför ska såna här tragiska saker hända för att få en att uppskatta livet mer. Så ledsamt! Min och familjens tankar och styrka är med alla som detta berör. Även om vi inte träffades varje dag, inte ens en gång om året så är du ändå familj. Mitt minne av dig primita kommer alltid vara av en glad,sprallig, busig och bestämd liten tjej Bendiciones <3


Estan siempre en nuestros pensamientos <3




Tjoo <3

EN utav dom hemskaste veckorna!

Publicerad 2012-10-08 12:39:01 i

Ja det är precis det som väntar...Tomas nattvecka på jobbet! Riktigt ensam är jag ju iofs inte med tanke på att jag har ungarna men jag avskyyyyyyr att sova själv i det här huset....verkligen avskyyyyyyyyr!!!! Min hjärna gillar att spela mig spratt om allt möjligt. Läskiga grejer det där.

Tänkte visa lite bilder från helgen men som vanligt så drar jag aldrig fram kameran/mobilen i tid eller så glömmer jag bara ;-). Men några bilder kan jag nog trolla fram.



Lia tittar på sin fina present hon fått





Chilenskt mat när den är som godast






Påväg ut med "mopa" för att leka lite i fina vädret








Min älskade skatt <3<3<3<3<3




Tjoo :-)

Hejsvejs.

Publicerad 2012-10-05 12:54:53 i

Mycket givande mitt läkarbesök idag vill jag säga. Snart ska vi hämta Lia på dagis och vänta in våra gäster som snart är här.



Såhär ser det ut hela vägen till Örebro. Skönt och fint att se så mkt natur och att slippa se så mkt betong.








Och såklart måstr jag bjuda på en töntbild hahaha ;-) :-)


Of of and awaaaay

Publicerad 2012-10-05 08:53:15 i

Sitter och väntar på bussen. Idag vankas det läkarbesök för moi :-) Hoppas du har en bra dag oxå. Puss


Fin dag idag iaf


Småbarnsmamma eller bara dålig stil!?? Hahaha




Tjoo :-)

Snipp snapp snut

Publicerad 2012-10-04 20:01:59 i

Bänkad framför tvn nu. Trött som en gnu är jag. Blir nog tidigt idag tror jag hmmm. Imorgon väntar vi besök min pappa hans sambo Carolina kommer, men även min kusin och hans sambo. Det ska bli kul...fullt hus och full rulle i helgen m a o juste min syster Gisela ska oxå komma.

Imorgon ska vi fira Lia som fyllde hela två år i Tisdags!! Så imorgon blir det verkligen fullt hus då även våra bästa vänner Daniel och Ulrica med deras tre barn kommer oxå.Det ska bli roligt med alla här!
Mitt lilla troll är två nu...fattar inte att tiden gått så fort. Det låter klyschigt men tiden med barn går fort...det gör verkligen det!
Du åt en bulle idag oxå hoppas jag ;-)


Detta var vad som blev kvar av min bulle idag haha...



Tjoo :-)

Satan i gatan!

Publicerad 2012-10-04 16:04:53 i

Synd att man inte kan lägga in bilder! Idag har iaf jag och Elvis varit på upptåg haha i lilla staden. Det blev en härlig promenad in och nu väntar vi på bussen. Har jääävligt ont i ryggen så därför åker jag buss och inte promenerar. Hemma snart och då ska jag laga maaat :-) det blir rotfruktssoppa...MUMMA är det!

Tjoo!

God morgon!

Publicerad 2012-10-04 08:19:37 i

Mina barn har gått och blivit sjusovare...vaknade för 45 min sen och vi ska till och äta frukost nu. Elvis är den som vaknar tidigast, vid 6 ungefär men jag går bara in med nappen och så sover han tills vi andra vaknar. Skönt ju :-)

Lia och jag sitter vid matbordet och ropar på "pappaaaaaa" hahaha han e bra seg min gubbe. Men nu ska jag göra välling till min son. GLÖM inte att det är kanelbullens dag idag (tror jag iaf haha) unna dig och dina en riktigt god bulle ;-)

Tjoo!

Njaa

Publicerad 2012-10-03 19:46:17 i

Vet inte riktigt om jag tycker den här blogg appen är så dunderbra! Man kan lägga in bilder men dom hamnar på sniskan och det är ju värdelöst. Men det som är bra är ju att det blir så mkt lättare att blogga.
Skönt att slippa ta fram stora datorn. Tror nog att blogg.se får ta och se över att fixa appen så att den blir gryyym!! Nu...varma mackor gjorda av min gubbe. Hörs imorgon :-):-)

Tjo!

Im all shooked up!!

Publicerad 2012-10-03 17:31:52 i

Ingen middag för dom vuxna här hemma. Elvis och Lia fick fiskbullar med ris...mmm så gott egentligen men Tomas och jag var fortfarande mätta efter den stora lunchen som bestod utav Oxfilé och pommes med Beasås :-)
Snart ska dom små sova...snaart vuxentid hihi!

Tjoo!

YEEEEES!!!

Publicerad 2012-10-03 13:50:05 i

Nu har äntligen blogg.se appen kommit till Android!!! Om den är bra? Det får vi se ;-)
Kanske blir lite lättare att blogga nu t om roligare! Time will tell.




ps. testar att lägga in en bild. Men bilden ligger på sidan. Hoppas den hamnar rätt på bloggen.

Tjo!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela