mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Trevlig helg!!

Publicerad 2013-04-26 20:57:08 i

Fredag...som vilken annan dag som helst, förutom att min älskade man är hemma. Gubben och ungarna sover redan sedan 19:00 (!!) gubben är sjuk och har besvär med sina bihålor och tar Sinova mot det. Håller tummarna för att han är bättre tills imorgon. Om vädret tillåter så ska vi ha lite familjetime ute imorgon ;-)

Det jag skrev om härom dagen (eller var det igår haha) kan jag fortfarande inte prata om, men det har nu blivit glädjande besked!


Ja nu ska jag fortsätta att titta på Let's Dance :-) Ha en fortsatt trevlig kväll därute!


Tjoo ♥

Slut som artist....

Publicerad 2013-04-24 14:32:44 i

hur ska jag orka träna efter den här promenaden??? Det var min tur att hämta Lia på dagis idag och det var utmattande vill jag lova! Först tog jag en promenix in till stan med Elvis, vi hängde en stund på familjecentralen tog en fika och E fick lunch innan vi tog en promenad upp till dagis, därifrån tog vi promenixen hem. Vi tog en annan väg, lite dumt av mig då vägen vi tog genom skogen var bara branta backar och vägar som lutar haha Lia lät heeela tiden "wiiiiiii mamma fort fort...skynda dig mamma" jag frågade henne om hon trodde hennes mamma var elitidrottare "aa mamma" fick jag som svar ;-). Trodde den vägen var kortare oxå men det tog ganska exakt 1 timme ner till oss. Ska ta tid nån gång UTAN att vagnen är fylld med ungar som väger 17 samt14 kg!!! Hujeda mig....min högra fot som jag har hälsporre i gör ont som satan :-(.
Det man inte har i kroppen har man i knoppen haha viljestark och envis som få vill jag lovar ;-) (när det väl gäller och ibland lite för mkt för mitt eget bästa)!

Igår fick jag även lite oroande nyheter, som jag tyvärr inte kan dela med mig av just nu men vi får se, kanske sker en förändring eller kanske inte!


Tjoo ♥

De absolut viktigaste i mitt liv!

Publicerad 2013-04-23 23:39:33 i

Finns INGET jag älskar mer än min familj!! Livet kan kasta allt vår väg, tillsammans klarar vi allt! Tomas, Elvis och Lia jag älskar er mer än det finns stjärnor på himlen. Lady oxå såklart ♥



PARA SIEMPRE ♥

Tjolahopptjolahej....

Publicerad 2013-04-23 13:15:55 i

Här sitter jag och skriver i barnens minnesböcker och dricker en Celsius och bloggar. Snacka om multitasking ;-)





Tjoo ♥

Ångest!!

Publicerad 2013-04-22 22:11:17 i

Idag var en sån där dag där jag inte orkade laga mat. Det händer väldigt sällan, nästan aldrig, och då bad jag gubben köpa med sig en kycklingrulle från pizzerian han åt en pizza men vi åt skiten utan att dricka coca-cola (alltid nåt eller?). Nää fyy vilken ångest jag fick så det blev en cykeltur direkt till gymmet, men rullen satte sina spår och jag kunde inte köra mitt bästa p g a att spykänslan tog över :-/
Men nu kör vi ordentligt och på riktigt!!! Oki!!?? En dag där man syndar är ok men inte en vardag, det är bara upp på hästryggen igen ;-)

Nu sitter jag här i soffan nyduschad och härligt utarbetad efter ett bra men inte grymt gympass. Snart snusa kudden imorgon är en ny dag!


Mysisar ♥




Tjoo ♥

Dessa ungar!

Publicerad 2013-04-22 14:59:31 i

Ja vad ska man säga. Dom driver mig till vansinne ibland och när dom gjort det så tar det ca två röda sekunder så smälter dom mitt hjärta. Dom är så lugna men emellanåt så jävla intensiva så jag orkar lixom inte med deras takt haha! Vem fan behöver träna när man har två småbarn?? Inte jag iaf ;-) fast jag gör det b la för att få en "paus" från vardagen med allt som innebär. Jag älskar dom men ibland alltså, ibland!!

Det var fint väder i helgen men idag är det åter mörkt. Vi har gort massor (känns det som) men det har på en och samma gång varit lugnt snurrigt eller?! Tomas sov halva Lördagen så jag och barnen var och lekte i parken en stund. Vi var där i ca 1 timme men det räckte. Det tar typ 40 min att göra iordning båda två med galonisar, skor ,mössor och hela baletten. Ni med småbarn förstår ;-)

Annars då, hur rullar livet på för dig?
Jag är lycklig och börjar sakta men säkert trivas med mig själv. Det är en process men jag jobbar på det ♥


Dom är så fiiiiina mina barn :-D









Tjoo ♥

Hallå Fredag!!

Publicerad 2013-04-19 19:19:28 i

Fast det är väl ändå inget speciellt med denna dag jämfört med nån annan dag, förutom att det blev Tacos till middag idag haha. Tomas jobbar bara inatt och blir hemma lör och sön, han jobbar fyra dagar nästa vecka ist då han behövs för ett nytt projekt på hans jobb...vilket i sin tur tyvärr innebär att han jobbar "extra" på hans lediga vecka :-( suger balle men vad ska man göra!

Fick sämre nyheter idag, jag kommer inte att kunna påbörja min medicinering med nya medicinen :-(((( , jag har tydligen höga levervärden och måste ta nya prover om 1 1/2 vecka som visar att värdena gått ner innan jag kan börja ta medicinen. TYPISKT!!

Hoppas Du får en riktigt fin helg, lämnar dig med en riktigt...ähh bilden talar för sig själv ;-)





Tjoo ♥

En låååång dag!!

Publicerad 2013-04-18 22:52:09 i

Idag blev Lia hemma, Tomas var JÄÄÄÄTTE trött!! Och jag förstår han stackarn. Han slutar alltså 0600 och han är hemma 0630, sen väntar han till 8 för att köra upp Lia till dagis, allt för att underlätta för mig så att jag ska "slippa" dra med mig båda barnen dom 45 min som det är till dagiset, speciellt en dag som denna då regnet bara ööste ner nästan hela dagen. Jag kan inte annat än säga att han är BÄST ♥!

Det gick bra hos läkaren idag. Jag är nöjd och nu håller jag tummarna för att behandlingen hjälper. Jag ska nämligen påbörja en medicinering nu. Det blir en upptrappning av medicinen p g a biverkningarna och även blodprover varannan vecka i tre mån. Bra att dom har koll på patienterna ;-). Jag har höga förhoppningar på detta nu, allt jag vill är att kunna planera vecka för vecka och inte dag för dag. Det går inte att ta dagen som den kommer jämt. Eller?? Näää inget jag gillar!

Nu ska jag snusa kudden och min lilla tjej som ligger brevid mig ♥ sååå mysigt, nåt positivt med att gubben jobbar natt är att det är enda gången som lilltjejen får ligga brevid mig eftersom att jag avskyr att sova själv ;-)

GOD NATT ♥

Lite skillnad är det ju ;-)

Publicerad 2013-04-18 10:57:17 i

Happy happy happy!!! När man tror att man sliter i onödan så blir man glad när man ser detta. Trots hälsporre,ont och svullnader så är jag på good väg. Hejja miiiig :-D





Tjoo♥

God morgon!

Publicerad 2013-04-18 09:58:21 i

Idag ska jag till doktorn, ser mkt fram emot besöket. Har faktiskt haft några bra dagar här nu, förutom värk i fötterna så har jag mått bra. Skönt men typiskt nu när man ska till läkaren för att få hjälp. Aja vi får se vad som händer.

Träningen har hamnat åt sidan denna vecka, så typiskt att det händer men jag har varit trött och heeelt omotiverad. Alla har svackor det vet jag men för mig är det inge bra med svackor för det är så lätt för mig att hamna på samma bana som innan, och det vill jag absolut inte. Jag äter ok, jag äter iaf inte godis o skit och måltiderna kan jag bli bättre på att ändra igen. Det är så lätt att man tar lite extra på tallriken, speciellt när jag är så grym på att laga mat haha ;-)
Idag ska jag försöka komma iväg, Tomas "tvingar" mig rättare sagt hihi men det spöööregnar ju :-( , han kommer bara säga åt mig att ta på mig regnkläder och sätta mig på cykeln hahaha ja jag kan ju inte klaga på hans engagemang för frugan sin iaf ♥ det finns män som inte ens bryr sig om sina kvinnor, så jag är tacksam!



En tjej som väägrar inse att hon är trött :-)




Tjoo♥

Cravings....

Publicerad 2013-04-16 10:17:11 i

spaghetti och köttfärsås är min favvo mat just nu. Skulle kunna äta det hela tiden tror jag haha. Ikväll blir det det, eller så gör jag lasagne jag har inte bestämt mig ännu. Det vattnas iaf i min mun vill jag lova ;-)

Blev ingen träning eller promenad igår tyvärr. Ska försöka komma iväg idag. Tomas jobbar natt denna vecka och jag måste anpassa träning till hans sömn och vila. Nu ska jag gå och ta upp Elvis från vilan, lite mellis och synd att vädret inte är så lockande för att gå ut.


Tjoo ♥

Jävla skit kropp!!

Publicerad 2013-04-15 21:26:03 i Allmänt

Det var en suuuuper trött tjej som vi hämtade på dagis idag. Min lilla pluttis var knäckt :-( hon sprang som aldrig förr emot mig när jag kom och skrek " mammaaa, mammaa ä hääär" jag började nästan böla på en gång för jag vart så rörd :-). Idag vart det tidigt i säng för mina trötta små skitungar...Elvis bajsade typ en timme efter jag lagt han, bytte på han och han somnade om, skönt att jag inte har jobbiga ungar som vägrar somna om eller som överhuvudtaget krånglar vid nattningar och på nätterna. Det som däremot suger är att jag inte ens kan lyfta och leka med mina barn utan att få betala för det på ett eller annat sätt vid ett senare tillfälle. Den här gången kom smärtan i armen, armen som jag haft besvär med några veckor nu men som jag märkte förbättring i för några dagar sen och det var såååå sköööönt att inte ha ont. Men NÄR ska jag lära mig att ta det lugnt?? På Torsdag, längtar till TORSDAG!! Puss och sorry för tjatet om "kroppen", men du läser detta på egen risk, sådeså ;-)


Tjoo ♥

Hur klarar man det?

Publicerad 2013-04-15 13:40:28 i Allmänt

Idag blev Tomas tvungen att gå på ett möte på hans jobb, det innebar att vi då antingen skulle bli tvugna atthämta Lia tidigt på dagis eller hämta senare. Ringde dagis och det var helt ok att hämta henne senare. P g a att jag varit "sjuk" har Lia missat ganska mkt dagis senaste månaderna så vi har precis fått beviljat att fördela 15 av hennes timmar på en vecka (veckan T jobbar förmiddag) på resterande veckor, så hon går nu 20 timmar och så är hon ledig en vecka. Aja hoppas du förstår vad jag menar ;-)

Men hur ska man ha hjärta till att lämna långa dagar sen när jag börjar jobba? Speciellt när jag redan nu bara av att låta Lia gå heldag idag får dåligt samvete. Första gången sedan hon började dagis för 1 1/2 år sen som hon får gå en hel dag. Ska bli så skööönt att hämta henne idag ;-)
Vi får se längre fram hur det går :-)

Tjoo ♥

Hej därute!

Publicerad 2013-04-14 15:13:31 i Allmänt

Oj vad tiden går fort. Satt precis och tänkte på att min minsta bebis Elvis börjar på dagis snart :-( och jag ska ut i arbetslösheten IGEN! Längtar verkligen inte efter det, så mina tummar är iaf korsade till max i hopp om att få jobb fort. Torsdag ska jag till läkaren och prata mediciner, som förhoppningsvis hjälper min smått skruttiga kropp att fungera som "vanligt". Vill kunna planera träning och livet utan att alltid bli besviken när jag inte kan göra som jag vill, p g a skitsjukdomen man drabbats av! Livet har ändå lett mot mig under skov dagarna, när jag haft ont har jag istället gjort annat för man måste ju ändå göra nåt, förut hade jag nog bara suttit i soffan och tyckt synd om mig själv, men idag gör jag nåt bra utav smärtan istället för att låta ner bryta ner mig totalt. Jag har förändrat mitt liv till det positiva! Tacka vet jag min familj som står bakom mig, vad vore jag utan mina älskade ♥ Tomas , Lia, Elvis och Lady som jag vet är där och hejjar hon oxå haha ;-)

Tjoo ♥

Släpp fångarna loss det är vååååååår!!!!

Publicerad 2013-04-04 12:52:42 i

Ja om det inte vore för all jäkla snöö som fortfarande täcker en del av marken (gräset). Här hemma har vi precis avnjutit en enkel lunch, korv med pasta ;-) och innan var vi ute en stund. Tomas är sjuk så vi var inte ute så länge men det lilla som var var skööönt, härligt när solen värmer i ansiktet. Annars är det ganska lungt här hos oss ;-)


Tjoo ♥

Hej!

Publicerad 2013-04-03 10:27:50 i

Hur f*n håller man koll på vad för bilder som åker upp i bloggen?? Känns som att jag får gå tillbaka i bloggen när jag ska lägga upp nya bilder, just för att inte lägga upp samma lixom! Aja jag får väl hitta ett bra sätt, annars då hur är läget med dig? Med mig är det bara bra :D livet rullar på vääääääldigt fint! Mer om det när jag är tillbax ;-) Ville bara sticka in huvudet och säga hej, Hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela