mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Elvis & Lia <3

Publicerad 2012-04-20 13:35:45 i Allmänt

Tänkte bjuda på några bilder på mina underbara barn. Lia älskar sin lillebror, även om det inte är nåt hon säger ;) så märker man på henne att hon är stört förtjust i honom. Jag är så otroligt stolt och så glad över att det går så bra mellan dem. Det nya är att Lia gillar att hålla i honom, och helst vill hon göra det själv haha jag å andra sidan är pissrädd för att hans nacke ska brytas hahaha för hon är ju ännu inte medveten om sina krafter så hon är ju lite oförsiktig :). Men hon gillar att lägga sig på rygg och att man lägger Elvis på henne. Tar man bort han så blir hon TOKIG hihihi. Lia är en riktigt häftig och rolig unge (om och när man lärt känna henne). Ja synd är det för dem som inte tar del av henne :) Hoppas ni får en riktigt fin helg :) kramkram


  

                             




                             




                             




                             

Halloj!

Publicerad 2012-04-11 11:20:47 i Allmänt

Nu sitter jag här i min ensamhet...sköönt. Ungarna sover sin vila nu. Trodde inte det var möjligt, men har man dem bästa ungarna så har man ;) Det är Elvis som krånglar lite, han somnar och sen vaknar han skrikandes och så somnar han. Jag tror att han gör så för att han är en riktig kelgris, han gillar att bli vaggad till sömns i armarna på antingen mamma eller pappa haha. Ibland kan det vara mysigt men mest jobbigt för armar och nacke. Han börjar bli en stor kille nu :) Inatt fick jag sova heela natten!! Elvis ammades 21:15 och sedan sov han från 22:00 till 05:00 hur otroligt är inte det med en 4 veckors bebis? Han har dem senaste dagarna haft jätte bra rutiner, mer sånt tack :)
Annars så funkar livet som tvåbarnsförälder super bra. Gubben och jag har inget absolut inget att klaga över. Kanske nåt man kan klaga på är bristen på sömn, MEN är man så dum i huvudet att man går och lägger sig vid tolv på kvällen, då får man skylla sig själv. Har ändå inget att klaga över. Lia mår toppen och har utvecklats till en riktigt underbar unge. Hon gör mig tokig hahaha. Nä skämt åsido så är hon så härlig, en riktig livlig och hungrig på livet liten tjej. Jag är stolt över att få vara hennes mamma <3 hon gör oss stolta varje dag.

Vill även klämma in att det inte är så att tiden inte funnits för att blogga för det har det, utan mer att prioriteringarna har varit andra. Kommer inte lova heller att jag kommer blogga dagligen. Men då o då kommer jag skriva OCH lägga in bilder.
Ha en fortsatt bra dag. Det är ju trots allt "lilllördag" idag :) 
Puss & kram från oss 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela