mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

When you smile the whole world smiles with you

Publicerad 2012-11-30 13:14:17 i

Idag fick med oss hem Lias första dagisfoto!! Garvade var det första jag gjorde när jag såg dom :-) du får snart veta varför.


Hon var den enda ungen som total vägrade att le. Enligt fröknarna på dagis försökte dom och fotografen med allt, men det gick bara inte...that's our girl <3


Det är ännu roligare att se gruppfotot haha fan vad jag garvat. Men hon är ju sååå Lia haha så jag älskar det, min lilla skitunge <3<3



Tjoo :-)



Ganska så tydligt att dom är syskon!!

Publicerad 2012-11-29 22:23:52 i Allmänt

   
 
Kan inte förklara NOG hur mycket jag älskar dom här småskitarna!!! Dom är (förutom du min gubbe) allt för mig, vi har våra galna dagar då allt bara är upp o ner, men kärleken finns alltid där endå <3
 
 
 
Tjoo <3

Resultat!

Publicerad 2012-11-29 19:40:09 i Allmänt

Min vikt har alltid varit något heligt för mig, alltså inget jag berättat/r för någon. Fram tills för några månadader sedan när jag gick ut på FB med det. Varför kan man fråga sig! Jo för att jag kände att mitt matmissbruk tagit mig till en punkt där jag kände att enough is enough. Jag ville helt enkelt inte längre smyga med det, för hur mkt jag än försökte "dölja" min fetma och missbruk så brast det till slut! Jag har oxå alltid klätt mig och bettet mig som om att jag var så mkt smalare än jag var, som om att folk runt omkring inte skulle se hur tjock jag igentligen var/är, och oftast så var det nog en ren inbillning i mitt huvud. I huvudet har jag alltid haft en bild av mig som smal haha men rent fysiskt var jag ju inte det. Hur kan man se sig som smal när man väger 110 kg kanske man kan fråga sig?! Tror nog att det kallas för förnekelse...tror är nog fel ord...det ska snarare vara JAG VET att  förnekelsen varit en stor faktor i hur jag bettet mig när det kommer till det här med vikten. Men nu när jag för 1000:de gången tar tag i min vikt på nytt, gör jag det med en helt NY mentalitet och en heelt ny syn på mig själv! Jag skulle även kunna erkänna att det nog är första gången jag är helt 100% ärlig inte bara mot mig själv men även mot min omgivning. Jag vet inte hur det kommer att gå denna 1000:de gången, men jag hoppas såklart att det går bra, försöker verkligen att inte ha för stor press på mig själv. Så som så många gånger förut.

 

Min förbättring här i livet handlar inte om att gå på någon diet (även om jag just nu ersätter en måltid om dagen med måltidsersättning), det handlar om att minska intaget mat och även godsaker, men just nu så håller jag på att lära känna min kropp på nytt och jag kände att jag behövde en liten kickstart eller rättare sagt hjälp med att minska ätandet, därav ersättningarna. Måltidsersättningen är inte för alltid! Självklart unnar jag mig även att äta gott (förbud funkar inte på mig) och det kommer jag att fortsätta göra men i lagom mängd. Snart hoppas jag även att få komma igång med lite träning, som jag längtar till det, inbillar jag mig iaf haha. Känner att jag börjar förtvina eller rättare sagt mina muskler gör. Men snart så!

Beviset för mitt slit fick jag idag, vägde mig och jag hade gått ner! Jag som vägde mig för ca 1 1/2 vecka sedan och vågen visade då 110.6.Jag hade alltså inte gått ner ett gram! Men nu, nu hade jag det hela 2,5 kg!! Detta är kanske inte mkt för världen, men för mig betyder 2,5 kg  hårt-mentalt-jobb. Trots förra veckan där det blev lite för många unnar dagar p ga att gubben hade ledig vecka (ja jag vet as dålig ursäkt) men jag var as duktig och behöll mina rutiner så gott som det gick! Och detta på tre veckor, inte dåligt va?!! Förstå vad som kommer hända med min kropp när träning kommer in i bilden, jag kommer ju raaaasa i vikt woohoo. Jag kämpar för ett långt liv tillsammans med min älskade man och min två (än så länge) underbara helt fantastiska barn. Jag gör det för dom men viktigaste av allt, jag gör det för MIG!! Låter kanske som en klysha men så är det :-)

 

 

 

Jag utan spackel (använder bara smink vid speciella tillfällen) fan vad jag e snygg asså ;-)

 
 
 
 
Tjoo <3

  

 

I'm having such a greeeeat time!

Publicerad 2012-11-28 16:20:08 i

Usch vad jag tjatar men jag blir så tagen hela tiden över hur fort tiden verkligen går!

Så här hittade jag Elvis efter vilan när jag kom in till hans rum <3


Det är verkligen inget skitsnack när man säger att det händer något nytt v a r j e dag med dom små liven.
Om du frågar Lia vad mamma heter så säger hon " alella" frågar du vad pappa heter säger hon "boomas" vi vart så förvånade när vi hörde henne säga det då vi inte lärt henne det. Hon måste ha plockat upp det när hon hört mig och tompa säga varandras namn någon gång :-)
Så smarta barn vi har haha.
Förresten så har hon oxå varit utan blöja sedan vi gick upp 08:45 imorse!


Klart att korsordstidningen ska med när man ska bajsa haha precis som sin pappa ;-)






Tjoo <3

Nu snöar det.

Publicerad 2012-11-28 14:01:55 i

Men var är den jäkla snöstormen dom varnar för?

Ännu en eftermiddag utan min gubbis :-( men snart är det helg och då är han ledig.

Jaha det var allt, intressant va?



Tjoo :-)

Tiptop :-)

Publicerad 2012-11-27 19:45:27 i

Elvis har det jobbigt med sin förkylning, stackarn verkar ha ont i halsen. Han hostar som en dåre och grinar mellan hostningarna. Han som alltid är så glad och nu är han helt nere :-(
Lia är lite bättre men även hon har hemsk hosta. Kan på nåt sätt tycka det är "skönt" att båda är sjuka ihop...drygt om dom skulle byta av varandra. Nää mkt bättre att båda är sjuka tillsammans.

Lia har varit sååååå duktig idag, förutom när vi var och handla idag på förmiddagen så har hon varit blöjlös hela dagen ända fram till nattningen 18:30. INGA "olyckor" utan hon har sagt till varenda gång hon behövt gå "mamma kissa, fort mamma" och så springer hon till toan haha och även när hon skulle bajsa sa hon till. Vid ett tillfälle hade jag Elvis i famnen, jag stod inne på toan och tvättade hans händer och ansikte efter maten. Även om toan är precis brevid handfatet hör inte jag när Lia kommer in, när jag tvättat honom tittar jag till sidan och då sitter min stora tjej där. Hon har alltså gått upp på sin lilla rosa pall, dragit ner byxorna och satt sig själv på toan!!! HELT SJÄLV!! Jag blev så glad så jag skrek braa Lia vad duktig du är, hon tittar på mig och säger " mm Lia kissar" hon är så duktig och BÄST!!

Återigen rullar det på bra här hemma. Tomas och jag har hittat en riktig bra balans i livet. Visst kan man vara bitter på vissa saker med jämna mellanrum MEN inget slår känslan av när det går bra och man mår bra!!



Tjoo <3<3

Back on track :-)

Publicerad 2012-11-27 12:08:08 i

Nu efter en veckas paus, kör jag igång igen!


Den bästa kombon jag någonsin provat




Tjoo <3

Jag sörjer....

Publicerad 2012-11-25 22:29:56 i

sista avsnittet på sista säsongen av mitt älskade SoA är nu över!! Vad
ska tompa och jag göra nu då? Umgås? Äh va fan, vi har inte gjort annat än umgåtts senaste 15 åren hahaha. Skämt åsido så har vi nu laddat för att titta på The Sopranos! Jajjamensan här spenderar vi mkt tid framför tvn ;-) men oroa er inte detta sker bara när ungarna är nattade. På dagarna är det all tid åt våra barn. Så lite tv-tid får vi väl unna oss?!

Från ett ämne till ett annat. Tiden går för fort! Det händer så mkt med barnen nu så det inte är klokt. Nya saker vaarje dag...Lia pratar mer, pratar hela meningar som typ bara tompa och jag förstår men ändå, hon förstår SÅ himla mycket. Jag tycker att hon är smart för att bara vara två år. Helt otrolig är hon.

Hur mår ni annars då?


Tjoo <3

Helgmode...

Publicerad 2012-11-24 11:44:38 i

Det rullar på i hushållet Hansson! Barnen förutom Lia som är lite förkyld mår prima och det gör vi vuxna oxå.

Elvis 8 månaderskontroll i Torsdags bekräftar vad tompa och jag redan visste, han är fullkomligt "normal" han växer o gror precis som han ska! Han kryper, "pratar", visar oss vad han gillar och inte gillar, och så har han fått sina två första tänder :-)
Mycket som händer nu och det går i raketfart, fort mao!





Tjoo <3

Nya skor!

Publicerad 2012-11-21 14:45:40 i

Ja inte till mig...men Lia fick en tidig julklapp utav världens bästa Tomte(mor)mor. Vi var och testade dom i lekparken igår och dom är TOPPEN! 100% vattentäta, varma, lätta på Lias små fötter och inte så klumpiga som många kängor är. Lätta att rengöra oxå, vilket jag tycker är ett stort plus. Dom är jättefina!


Ecco Snowride heter dom



Tjoo :-)

Come on baby light my fire

Publicerad 2012-11-21 12:09:14 i

Vilken sovmorgon man fick sig då. 09:25 gick jag upp :-) vaknade av att Lia låg i sängen och "läste" en bok för mig...hon viskade mamma Lia kissa...mamma macka haha antar att hon ville byta blöjan och äta frukost. Mina barn är helt fantastiska, Elvis vaknade sju någonting men jag var inne med nappen och sedan vart det tyst tills vi gick upp :-)
Tomas är på kurs hela dagen idag blää!!
Aja någon måste ju dra in lite stålars till hemmet ;-)




Med pappa som stöd kan man allt :-)



Mina grabbar <3



Nu är han på gång :-)


Jag tittar på den här bilden och blir alldeles rörd och stolt över att dom här ungarna är mina, det finaste Tomas och jag gjort ingen tvekan!




Lia <3





Tjoo :-)

Internationella mansdagen!

Publicerad 2012-11-19 08:54:52 i

Var snälla mot era karlar idag tjejer haha frukost på sängen eller kanske låta han få till det ;-);-)


Världens bästa Man hittar ni här i Lindesberg <3




Tjoo <3

2010-09-06

Publicerad 2012-11-18 23:02:43 i

Saknar dig älskade tjej, saknar dig så det gör ont i hjärtat på mig! Världens bästa och finaste Lady <3
Lite mer än två år sen som du försvann från oss...men för mig är det som om det var igår. Mamma och pappa höll dig i våra armar när du tog sitt sista andetag och jag hoppas du visste att du var så älskad!? Bara så du vet, du är och kommer alltid att vara älskad. Så länge vi lever, skruttfialottan! JAG SKULLE GÖRA VAD SOM HELST FÖR ATT HA DIG HÄR HOS MIG!




För alltid i mammas hjärta min älskade <3




Potträning!?

Publicerad 2012-11-16 09:16:03 i

Lia är 25 mån och vi har inte riktigt pottränat henne slaviskt. I somras hade vi henne blöjlös för det mesta men vi drillade inte henne att gå på pottan. Det går lixom inte att tvinga dom att gå . Så vi började för ett par två tre månader tillbax att sätta henne på stora toaletten, det var igentligen hon som ville det själv. Vi började fråga henne om hon ville gå på pottan, hon pekade på stortoan och sa "där mamma". Ja men så länge det funkar så spelar det ju igentligen ingen som helst roll var hon går.
Idag är hon jäätte duktig och både kissar och bajsar på toa, men man får påminna henne konstant att säga till när hon ska kissa o bajsa. Hon är dock bättre på att säga till när hon ska bajsa än att säga till när hon ska kissa så ibland sker en liten olycka men vill man ha blöjfria barn ja då får man ner på golv och skrubba ;-)
Lia är inte blöjfri än, men hon är på riktigt god väg att bli iaf :-)

Mitt tips är oxå att ta det i barnets takt, påminna dom att det finns potta/toa dom kan gå på om dom vill. Rätt som det är kommer dom själva börja att säga till att dom vill gå :-)



Tjoo <3

Oooont så ooooont!!!!

Publicerad 2012-11-15 03:44:30 i

Sitter här mitt i natten och bölar, har så ont i mitt knä!! Har precis tagit ipren och alvedon, väntar nu bara på att det värsta av smärtan ska gå över :'( Kan för fem öre inte ens stödja på benet och när jag ska gå strålar hela smärtan ut i heela benet. Ajajaj JÄVLA SKIIIIIT!!!!
Skulle haft kontakt med min läkare i Januari igentligen om det nu inte blev så att jag skulle få smärtor tidigare, vilket jag nu har fått. Så då blir det att boka en tid.
Jag blev så glad när jag började bli bättre i Ran och det gjorde även min läkare ännu gladare, för det innebar att min kropp självt börjat rehabilitera sig utan medicinering. Och bara det är ju jättebra! Men det sket sig totalt och jag får PANIK när jag tänker på framtiden med jobb och ungar. När smärtan varit som värst då i mina händer, kunde jag inte ens ta upp Elvis ännu mindre byta hans blöja. Jag kynde knappt dricka ett glas vatten flr jag hade så ont. Efter det har smärtan (inflammationerna) flyttats runt i mina olika leder på kroppen, axlar, fötter och tår, handleder, armbågar, rygg och nu även knäna! Min underbara mamma var i sommras här under några veckor och hjälpte mig att ta hand om barnen då det var så illa att jag knappt kunder göra nåt med händerna p ga svullnader och värk. Men det går ju inte i längden, och jag blev ju faktiskt bättre. Fram tills för ett par veckor sedan. Vi får helt enkelt se vad min braiga doktor säger.
Svårt det där med sjukdomar som man inte direkt kan se med ögat. Reumatism är en sådan sjukdom. Smärtan syns lixom inte, men jag lovar den finns!
Tabletterna jag tog har ännu inte hälpt, så jag ska ringa gubben och få lite tröst. God natt till er som slipper "osynlig" smärta och sjukdomar <3<3


Tjoi <3

Träna?!

Publicerad 2012-11-14 20:04:54 i

Tjatar som sjutton på gubben om att jag vill börja träna igen...men NEJ...han råder (låter) mig inte göra det! Han säger att jag måste bli bra i ryggen först och även ta det lugnt eftersom att mina leder sakta börjat smärta igen :-\ jag vet att han bryr sig om mig och vill att jag ska ta hand om mig MEN JAG VILL MEEER!!!

Igår var jag och min vän Ulrica och hennes svägerska på bio. Vi såg Breaking Dawn part 1&2...det blev en lååång kväll och klockan 02:30 var jag hemma! Del två var jättebra och det är trist att det var sista filmen i den serien. Jag kan verkligen rekomendera den.
Det var längesen jag var uppe så sent och jag var m a o trööött idag! Men det gör inget för det var det värt ;-)


Jag innan bion igår ;-)




Tjoo <3



Från en dag till en annan....

Publicerad 2012-11-13 13:34:06 i

fy vilken dag!! Det är så löjligt hur dagarna kan skiljas åt så mkt ändå. Ena dan är allt så bra och saker o ting går riktigt bra, sen så ena dan är allt bara åt helvete.
Känns som att dagarna mest går åt att: Lia klättra inte på soffkanten du kan ramla, inte hoppa i soffan Lia, Lia du får inte äta upp hela tandkrämstuben, Lia du får inte slåss och Lia du får absolut inte ha sönder dina böcker....hela dagarna låter det såhär.
För att inte tala om: Elvis du får inte dra ner alla skorna från skohyllan, sluta gnäll JAG VET att du har ont i dina gaddar och jag gör mitt bästa för att underlätta din smärta.
Hahahaha vad ska man säga, är det såhär småbarnslivet är för många andra oxå med två småbarn? Jag inbillar eller jag vet att det är lättare med ett barn. Det vet jag eftersom att jag tyckte det var lättare när man bara hade Lia, men nu nu har ju hon gått och blivit en stor tjej med en absolut divine personlighet.Envis, stark och en riktig kämpe som få kan jag tala om.
Elvis han är den mjuka av dom två, han är så glad jämt (förutom nu när hans tänder bökar då gnäller han mest) en riktig mjukis helt enkelt.

Att skaffa två barn så tätt är bland det bästa och det värsta jag gjort. Men det är ju mest åt det bästa. Jag älskar dom såååååååå jäkla mkt och dom är helt underbara. Jag har mina dagar men jag är inte mer än mänsklig och sen har jag inget att bevisa för nån. Att ha två små är ingen lätt grej och det är inget jag tänker skjuta under stolen, inte för någon!!




Var får barn allt ifrån? Haha



Det här är det bästa med mina två små älsklingar, dom leker tillsammans <3





Elvis, min Elvis <3






Tjoo <3

Vilket väder!!!

Publicerad 2012-11-12 12:09:41 i

Här har vi strålande underbart väder och det blev en jätte skön promenad till dagis. Så skönt att jag nästan glömde bort värken jag har i fot, knä, arm och hand hahaha har man Reumatism så har man!
Jag längtar efter min man oxå <3


Hon börjar bli så stor vår tjej. Hon vill vara så självständig, redan?! Hon är så fin <3





Tjoo <3

Grattis alla pappor på eran dag!!

Publicerad 2012-11-11 18:01:28 i

Idag har den bästaste pappan i världen firats, med hemmagjord tårta och en liiiten liiiten present :-)
Vi har varit ute och gått i skogen, vilat en stund och lekt en massa hemma, ätit goood tårta och ätit himelsk mat. Tror (vet) att gubben haft en riktigt skön dag!! Det gjorde han sig förtjänt av, inte bara för att han är den finaste pappan men oxå för att han är den finaste människan jag träffat. Jag älskar dig gubben<3

Önskar att min pappa var här så jag fick rå om honom oxå :-) Han är en väääldigt speciell person för mig och han förtjänar all kärlek och omtanke en sån här dag som farsdag. Jag tycker ju självklart att han jämt ska förtjäna det men lite extra just på hans dag <3 Nu är ju inte jag där för att ge han denna kärlek, men....han vet! Och jag skickar/telepaterar den till honom ;-) Jag älskar dig papi <3

Lägger in lite bilder från idag <3


Den underbaraste av dom alla. Haha ni behöver inte fråga...han gillar inte att vara med på kort. Men han var snäääll och ställde upp...bara för dig sa han hihi



Tårtan in the making. Gjorde den helt själv :-)





Har nog funnit ett nytt intresse. Bakning!!




<3




Hon tyckte det var kul att vandra i skogen :-)






Tjoo <3

Weekend.

Publicerad 2012-11-09 19:06:12 i

Nu är det helg. Idag vart det Pizza till middag, hemmagjord såklart finns lixom inget godare! Kanske blir badhuset med Lia imorgon :-) bara hon och jag.

Idag är det unna-sig-lite-gott dag för oss men båda är så mätta efter middagen att vi kanske inte orkar det ;-) Vi har verkligen krympt våra magsäckar reeeejält alltså. Vi orkar inte svulla längre och när jag tar mina Burn tabletter som dom heter, tappar jag godissuget...as bra tycker jag! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bänka sig framför SoA så jävla bra!!! Ha en riktigt trevlig helg <3



Synd med godissuget, för gubben kom hem med en överraskning idag ;-)




Busted mitt lilla godismonster hahaha hon är så härlig :-)





Tjoo <3

En bild säger mer än tusen ord, så här kommer några :-)

Publicerad 2012-11-09 10:56:06 i

Jag är en Instagram nörd och jag älskar att "förbättra" bilderna lite med deras olika effekter ;-)
Jag älskar att ta kort, speciellt på ungarna såklart. Har säkert tusentusentals bilder på dom haha.


Pappa glad! Elvis...inte så värst glad





Pappa och Lia försöker visa Elvis hur han ska göra för att krypa <3





Koncentrerade hmm




Såå fiiina mina hjärtan <3




Han är på gång med krypandet :-)




Jag och mina små pluttar <3






Tjoo <3

Räddare i nöden.

Publicerad 2012-11-08 20:01:43 i

Det var så skönt när Tomas kom hem idag...det som var en skitdag förvandlades till en underbar eftermiddag.
Vi åt gott, lövbiff fyllda med en röra på ädelostsås kapris och lök, sås med potatis. MUMMA fy fan vad gott det var ;-)

Vi avslutar denna kväll med några avsnitt av SoA och gottigott i form av goda nötter och vatten :-) hihi går man på "diet" så gör man!



Tjoo <3

Moody blue.

Publicerad 2012-11-08 09:35:44 i

Ni vet när man har en sådan där jävla pisskitdag?? Idag är en sådan dag!!

Skulle åkt till Familjecentralen i stan idag för Elvis 8 månaderskontroll och en liiiten förhoppning om att få lite andraföräldrarkontakt....men min kära dotter började bitchflipa och då bestämde jag emot min vilja att stanna hemma. Jag avbokade och nu sitter jag här i soffan med tårarna rinnande längst kinderna och tycker att allt och alla är emot mig idag och i livet.
Det var ingen som sa att det skulle vara lätt...men det var ingen som sa heller att jag skulle få göra det utan mormor-far, farmor-far, kusiner, fastrar och mostrar och även vänner! Känner mig bitter för att jag gör detta SJÄLV...eller att Tomas och jag gör detta SJÄLVA!! Vi får råda och stötta varandra i allt vi gör och mitt i all denna bitterhet så känner jag mig jäääääävligt stolt över oss och det vi hitills uppnått i våra liv. HELT SJÄLVA!!

Det här är inget inlägg om att jag är olycklig eller att jag hatar mina barn!! Inte heller att jag önskar någon annan olycka! Utan bara mer att det är jobbigt och svårt att gå igenom livet utan direkt någon uppbackning och stöd från någon om att det man gör är bra!!? Är man en bra förälder? Är detta rätt? Ja jag hoppas du förstår <3

Hur började din dag?




Tjoo <3

Godnatt

Publicerad 2012-11-06 22:30:43 i

Ska upp tidigt imorgon så nu blir det sängen. Fan vad SoA är bra...hade det inte varit för att gubben var så trött efter en lång dag med kurs och hemarbete hade jag kunnat fortsätta att glo. Meeen det är en dag imorgon oxå ;-)
Natti natti <3




Måste även bjuda på den här underbara bilden...Lia busar med sin bror och tar på honom en rosa hatt och han är lika glad som vanligt <3 mina busisar





Tjoo :-)

Sons of Anarchy!

Publicerad 2012-11-06 19:17:12 i

Det blir några avsnitt för att avsluta denna kväll. Vi har precis börjat kolla och är precis på tredje avsnittet i första säsongen. Man blir fast, kolla du med.

Imorgon blir det dagis för Lia och myspys för oss tre som blir hemma :-)




Tjoo <3

Lunch to go!

Publicerad 2012-11-06 11:53:04 i

Dags att hämta Lia på dagis. Elvis och min lunch får såklart hänga med ;-)




Bilder....

Publicerad 2012-11-06 10:46:28 i


Han kämpar så för att sätta sig upprätt haha men faller pladask på magen


På med nya väskan, present från favvo mostern giggi <3



Igår matchade min tre älsklingar :-)



Tittut ;-)






Tjoo <3

Utvilad?

Publicerad 2012-11-06 10:15:01 i

Jag är glad att Lia inte blivit bortskämd med att sova i våran säng. Hur kan folk vilja det? Jag älskar Lia och Elvis men våran säng är just våran, min och Tomas! Självklart har hon sovit med mig bara i sängen, när gubben ska upp tidigt tidigt, då tycker jag det är mysigt. Annars sover hon i sin egna säng i vårt rum.
Inatt ville gubben att hon skulle sova med oss...det blir myyysigt säger han till mig. Om det var det?? Näää det var annat än mysigt för mig iaf Tomas tyckte att förutom stelheten i kroppen att det var jätte mysigt. Jag har konstaterar att det kommer inte bli fler såna nätter här inte ;-) Hoppas inte Elvis blir en sovamedmammaopappa pöjk.

Ny vecka nya möjligheter! Vi är glada och lyckliga, vad mer kan man begära? Puss o kram



Tjoo <3

Måste det fina alltid ha ett slut?!

Publicerad 2012-11-04 22:40:04 i

Min kära pappa fortsätter att förvåna! Kunde inte bett om en finare överraskning än den som vi fick i helgen. Där stod dom helt plötsligt, utanför våran dörr i Lördags....min pappa och hans sambo Carolina!! Snacka om förvånad men så jäkla glad jag vart :-):-):-)


Vi hade en jääääätte fin lördag med god mat (läs förbannat jävla god mat) god dricka och barnen fick lördagsgodis av "mopa" som Lia kallar honom. Lia vart jätte chockad men man såg att hon vart så glad, för det blev en hel del pussar och kramar och ingen annan än mopa fick följa med henne och kissa (jodå hon har börjat säga till när hon vill kissa och bajsa, funkar typ 7 gånger av 10) haha pappa bara skrattade.

Söndagen har bjudit på en hel del bus och mys innan pappa och Carolina begav sig hemåt. Tack för besöket och jag VET att vi snart kommer att ses igen. Mer av dessa underbara spontanbesök tack <3

Annars så är det inte så mkt som händer. Fortfarande paj i ryggen och gubben har tre, hela tre utbildningsdagar denna lediga vecka :-( men det gör inget för min livsförbättring som jag börjat med gör att jag mkt lättare klarar av dessa "jobbiga" dagar. Det bara känns härligt!

Hur har din helg varit?



Tjoo <3

Ryggskott!!

Publicerad 2012-11-03 14:32:20 i

Ja vad gör man när man får ryggskott?
Gubben kom hem tidigare från jobbet. VILKEN LYCKA!! Klart jag inte kan vara kvar på jobbet när du har så ont förstår du väl gumman, sa han och gav mig en stor puss och kram <3 Tack gubben för att du finns!

Hoppas att jag blir bra snart. Tacksam för tips!? Har ett medicinsktplåster på mig nu och jävlar vad det sviiider.



Tjoo <3

Upp och ner!!

Publicerad 2012-11-02 20:08:58 i

Dagen började bra med sovmorgon och allt. Eftermiddagen bjöd på lite tjafs med gubben, mindre roligt. Men nu är vi sams och ska snart till att bara njuta av dom få timmarna vi har kvar av denna Fredagskväll. Var det nån som sa Tacos?? ;-)






Vår favorittjej <3




Vår favoritkille <3



She's simply the best <3

Publicerad 2012-11-01 15:07:36 i

Vi har aldrig en tråkig stund med den här underbara ungen alltså! Jag önskar fler fick uppleva henne så som vi får <3<3<3




Hej då giggi!!

Publicerad 2012-11-01 13:20:11 i Allmänt

Syrran åkte hem idag :-( men hon är snart tillbax...morsan kommer om ca en vecka och då följer giggi med. Hoppas vi iaf!

Imorse gick jag och Lia över till kusinerna Felicia och Michaela. Vi åt god fruktsallad och Lia lekte som bara den, tittade på gamla foton och hade det trevligt. Barnen vilar nu och jag tvättar och tar det lugnt emellanåt p ga ryggen, att Lia var helt slut efter besöket och stretade emot som satan gjorde inte ryggen bättretyvärr. Men som sagt dom ligger och vilar båda två så då vilar jag oxå ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela