mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Bara en sådan dag....

Publicerad 2013-05-30 21:49:28 i

en alldeles underbar dag! Jag vill tacka livet för att jag får leva det liv jag lever....Tack, jag är lycklig ♥


Båda mina barn är så roliga och bäst helt enkelt men eftersom min älskade dotter sällan vill att jag ska fota (bara på hennes villkor såklart haha) henne så tänkte jag bjuda er på en bildbomb av mig och min Elvis. Han är så genuint go, snäll och helt underbar min lilla kille♥












Tjoo ♥

Phuuu!!

Publicerad 2013-05-29 10:07:59 i

Nu är jag hemma! På väg ner från dagis stannade jag på ett fik i stan och åt lite frukost :-). Satt där en bra stund och velade fram o tillbaka på om jag skulle gå långa rundan eller korta rundan så att jag kom snabbt hem för att glo lite tv, det blev långa rundan bara så du vet ;-). Lite situps och armhävningar fick avsluta passet och nu sitter jag och chillar!

Fick se lite fint under promenixen :-)












Tjoo ♥

PW/PROMENAD :-)

Publicerad 2013-05-29 07:32:02 i

Barnen lämnade på dagis, och jag promenerar idag. Skönt väder och bra musik är allt som behövs :-)



Tjoo ♥

Gårdsfest deluxe :-)

Publicerad 2013-05-28 23:21:16 i

Vilken härlig dag!! Gårdsfesten på dagis var suuuuper bra. Massa god mat från alla möjliga kulturer och massa desserter oxå. MUMS allt var så gott, vattnas i munnen när jag tänker på allt det goda vi fick äta. Barnen från dom olika avdelningarna sjöng så fint och alla var så söta, vi hade tur med vädret och (som vanligt) var ungarna på gott humör ;-), det var mot slutet efter allt socker haha som man märkte att Elvis och Lia var helt slut. Vi drog oss hemåt strax efter 18:00 mätta och otroligt nöjda med dagen. Barnen nattades direkt och dom slocknade direkt oxå. Vilka vuxenpoäng man får när man går på sina barns första Gårdsfest hihi.

Tog lite bilder men på gubbens mobil så ni får nöja er med en sketen bild från min mobil ;-) kolla om ni hittar mina underbara barn ♥



Tjoo ♥

Blommor :-)

Publicerad 2013-05-28 11:15:20 i

Elvis och Lia planterade varsin solros på dagis för ett par veckor sen, hoppas dom inte torkar utan växer sig stora o starka ;-)










Morning :-)

Publicerad 2013-05-28 09:45:42 i

Idag har jag möte på AMS, obligatoriskt när man är "mellan arbeten" som jag är just nu mao arbetslös! Sen på eftermiddagen är det dags för Gårdsfest på barnens dagis, det ska bli trevligt. Känner mig dålig bara för att jag inte tillagat nåt att ta med, det får istället bli nåt köpt. Kan vara gott det med :-)

Morgonen började med att ta tag i den massiva tvätthögen som bildats i vårt badrum. Klart man klagar på att man aldrig har nåt att ta på sig när allt ligger i stora högar med tvätt ;-)




Tjoo ♥

BIG plans ;-)

Publicerad 2013-05-27 23:13:29 i

Här ligger jag i mitt iskalla sovrum brrrr vad kallt det är. Lia sover alltid brevid mig när gubben jobbar natt och då är det så hääärligt att gå o lägga sig brevid henne men just idag ville hon sova i sin säng ;-) och klart hon får det lilla pluttan. Hon gillar bara att mysa på hennes villkor (precis som sin mor) ändå och det gäller även när hon sover. Gud nåde mig om jag råkar krama henne eller ta hennes hand när hon ligger brevid haha hon är värsta isbiten ;-) man kan inte bli arg när man själv är likadan eller hur!?

Ibland får vi så mkt beröm från dagis om att Lia är så duktig o så så att jag undrar får alla föräldrar så bra respons på sina barn? Likadant nu när Elvis går där, "han är så duktig och så självgående för att vara så liten", härom veckan så följde fröken som haft inskolningen med Elvis med oss en bit ut från dagis och sa med ett stort leende "Ni har verkligen underbara barn" och jag vart sååååå glad ♥ det värmde mitt hjärta. För det är ju verkligen ett bevis på att man gör ett bra jobb. Nu är iaf Elvis inskolad och han går from förra veckan ( i Tisdags) sitt ordinarie schema. BLUNDA OM DU ÄR ALLERGISK MOT SKRYT!! Det tog sammanlagt hela 6 dagar att skola in min prins! Inga som helst problem, trodde inte att det skulle gå så bra, han var ju så klängig och mammig så jag trodde det skulle ta flera veckor men icke ;-) dom är bäst mina barn dom kommer bli något stort, det kan jag lova dig ♥
Tomas och jag ska se till att våra barn får möjligheten att bli vad fan dom vill, det är nåt som ingår i våra planer iaf!



Varvar ner lite med favoritsysslan, att pussla. Här med ett pussel för barn mellan 4-6 år...



hon blev så nöjd när hon blev klar :-)



Tjoo ♥

Natti natti ♥

Publicerad 2013-05-26 21:14:18 i

Gubben har åkt på jobb, och här sitter jag och äter sista tårtbiten på min urgoda morsdagtårta för ett braaaa tag ;-) jag har exakt 1,5 kg för att nå mitt (första) mål!! Efter en del slappande här nu ett tag så ska jag på med hårdhandskarna igen. Tack min älsklings gubbe för din tro på mig och din stöttning, du är bäst!

Sov så gott alla ni därute ♥

Hur glad blir man inte av sånt här :-)


Det som är kvar av goda tårtan hihi



Tjoo ♥

Mors (dag) ;-)

Publicerad 2013-05-26 18:53:11 i

Hujeda mig vilka dagar vi haft här hemma, heta temprament, skratt, gråt, och åter skratt ;-) precis som det ska vara i ett hushåll om du frågar mig! Blä för det här "facebook mitt liv är såååå perfekt så jag tom skiter rosblad". Idag är det t om Morsdag, och jag trodde inte att den skulle bli så bra som den har varit! Vi har varit ute heeeela dan och vi har bakat tårta, ätit tårtan och lekt ännu mer, lagat och ätit mat...ja ni läser ju FULL RULLE mao!! Nu är barnen nattade, en film är på nedladdning och vi ska myspysa innan gubben ska iväg och jobba natt :-( mindre roligt men han gör det han ska för sin familia ♥
Ett litet bildcollage från dagen, endast en bråkdel av vad vi gjort :-) enjoy!





Tjoo ♥

Hurra hurra hurra hurraaaaa....

Publicerad 2013-05-22 11:08:25 i

idag firar vi Nisses födelsedag! Du försvann alldeles för tidigt ♥
Tomas har växt upp och blivit en underbar man, pappa och make, men jag tror att du ser det däruppe ifrån ;-). Du skulle varit så stolt över din son!





Tjoo ♥

Guten morgen :-)

Publicerad 2013-05-21 10:19:09 i

Skönt när barnen inte går upp så tidigt :-) 7:30 är en bra tid. Mindre bra är ju när båda (!!) är nerkissade fyyy faan...Elvis tredje dag där jag får byta alla hans sängkläder och kuddar, phuu bra att man har rvättmaskin hemma. En riktig räddare i nöden :-). Från det ena till det andra, våra barn är sällan sjuka men nu tar dom priset i snorighet, det känns som dom snorat i flera veckor nu. När tar det slut och hur mkt snor kan en människa ha egentligen?! Tompa vabar Lia men Elvis får gå på dagis, svårt det där när dom snorar man kan ju lixom inte vabba flera veckor bara för att dom snorar, eller kan man? Aja nu gör iaf vi såhär. Ja vad händer mer här hemma, inte så mkt. Vi hade grill kväll igår och det var gooott. Åt två och en halv (!!!!) majskolvar och en köttbit men oxå några spareribs haha längesen som jag åt så mkt tror jag, men gott var det och otroligt efterlängtat av Tompa som tjatat och tjatat på att få en grillkväll haha.


Grillmaster ♥



Tjoo♥

Things that makes you go Hmm...

Publicerad 2013-05-19 12:35:22 i

Vilken slappar helg...skööönt!! Det har varit fint väder så vi har varit ute mesta tiden, skönt när man bara kan släppa ungarna på plätten på bakgården och dom roar sig själva eller med varandra :-). Lia älskar att klättra så hon klättrar på minibergen vi har där, hon är skitduktig. Elvis går mest omkring och hänger efter Lia haha och gör som hon gör, oftast gör han bara illa sig själv men det går fort över ;-)

Jag tar så mkt bilder på ungarna, som säkert alla föräldrar gör men jag tänkte iaf lägga upp några nu hihi.









VÄRLDENS UNDERBARASTE OCH BÄSTA UNGAR ♥


Tjo♥

Underbara våååår!!!!

Publicerad 2013-05-16 14:38:18 i

Det går just nu huuur bra som helst för E på dagis jippiiii....nästa vecka ska vi pröva att lämna på en gång istället för att jag stannar. Vi får se om han är redo för det ;-). Känns som att jag nojjat i onödan ja ni vet sådär som bara mammor gör "hur ska det gå han som är så mammig" " kommer han få vila ordentligt" jada jada jada ja ni vet! Tror det här kommer bli bra!

Ja vad mer har hänt...nämnde för ett tag sen nåt som "jag inte fick prata om" men nu har det hänt och jag kan ju för skojs skull nämna det för er, Tomas jobb har haft "massuppsägning" och det var oklart då om han skulle få behålla sitt jobb, men han fick vara kvar och dom har nu gått ner i skift. Han går nu 3 skift och har inga lediga veckor kvar och är from nu endast ledig på helger. Det suger b***e kan jag säga och även om T är glad att han har ett jobb så är han inte riktigt nöjd med vissa beslut som företaget tagit ändå. Jaja men vi har planer ser ni haha och dom kan jag veeerkligen inte prata om här hihi


Big plans för familjen Hansson och allt jag behöver är er tre ♥



Tjoo ♥

Silly me :-)

Publicerad 2013-05-15 09:44:56 i

Här sitter jag och har nu åter lämnat E till hans öde hahaha. Smet undan när han gick iväg självmant för att leka med ett annat barn, det är då man ska passa på ju ;-)



Bjuder på en egobild, inte så fin men men ♥





Tjoo ♥

Inskolning med en mammig liten plutt ;-)

Publicerad 2013-05-14 19:54:19 i

Det som är jobbigt med den här inskolningen till skillnad från när Lia hade det, är ju att Elvis är såååå mammig och otroligt klängig. Lia var inskolad efter bara några dagar "ett riktigt dagisbarn" har hennes fröknar sagt ;-) MEN idag på bara andra dagen skedde det nåt otroligt, jag kunde lämna E i nästan 3 timmar! Han var ute o lekte, hämta mat med matvagnen,åt själv och plusset var att dom fick honom att vila utan mig där!!! Wooohooo...jag ska inte fira än men det är ju iaf positivt :-D


På utflykt ;-)



Tjoo♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela