mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Längesedan!!

Publicerad 2012-09-10 20:52:33 i Allmänt

Nu är jag tillbax...vi får se hur länge detta håller!! Har varit borta drygt sex månader. Det är så gammal Elvis hunnit bli och Lia blir snart två år. Känner heller inte att jag behöver förklara varför. Utan ibland blir det bara så...känner att jag inte riktigt prioriterar bloggen. Men eftersom jag bara skriver för mig själv så spelar det ju egentligen ingen som helst roll heller eller hur?!
 
Kände ett tag att min "dagbok" lät så tråkig. Det enda jag gjorde var att ta hand om Lia, laga mat, och sådana saker. Men VA FAN!! Det är ju det mitt liv handlar om ju hahaha ta hand om Lia och nu även Elvis, min man och hushållet.  Men nu har jag även sakta men säkert börjat ta hand om mig själv oxå. Och det jag menar när jag skriver så, så är det min vikt jag pratar om. Kommer med säkerhet komma lite skriverier om det oxå, för att skriva är lite som terapi tycker jag. Så länge man är ärlig! Och det kommer jag vara till 100% :) bara så att du vet!
 
Snart vankas det SEN middag!! Det händer inte så ofta att vi äter så sent med tanke på att vi alltid äter med ungarna, men idag så blev det lite sisådär då Tomas gått av sin natt vecka. Mao så är han lite trögstartad haha. På menyn står det grillad Oxfilé med ungsstekt potatis och sallad mmmmmmm så jäääävla gott!! TACK underbara pappa för dom drygt 6 kg Oxfilé du lämnade här efter ungarnas dop ;-) Får inte glömma det röda viinet såklart hihi.
 
Oj det är sååååå mkt som hänt sedan jag skrev, så jag vet inte var eller hur jag ska börja haha. MEN det kommer, för nu ska jag äta JAAAAAA :)
 
Ha det gott nu alla som läser denna "tråkiga" dagbok....men detta är MITT LIV....take it or leave it!!
 
Tjooo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela