mammayarre

Välkommen till min vardag! En vardag som inehåller lite vab, hämtning och lämning på dagis, mat, mys och mkt bilder på mina barn. Inte mkt glamour här inte. Jag är inte ute efter att bli känd med min blogg, mest bara skriva av mig och dela med mig av mitt liv för familj och vänner. Många av dom som man inte hinner träffa när en hektisk vardag tränger sig på 😀💜

Klipp klipp...

Publicerad 2012-06-04 15:42:39 i Allmänt

Kan ni som läser denna blogg komma med tips om hur och om jag ska klippa Lias hår?! Eller ska man kanske bara låta det växa.
Elvis hår är iaf nu rakat. Var han en kopia av Tomas innan rakningen så är han mer en kopia av sin pappa efter rakningen haha såååå söta är dem bill o bull.

Lia håller på att få sina tänder IGEN. Tycker mest det är tänderna heeeela tiden. Hon är så förbannat grinig aahhhh jag blir galen. Gnällig och skrikig är hon. Svårt att handskas med ibland när man har två små. Inte hela tiden man kan ge henne det hon vill ha, vilket oftast är uppmärksamhet. Därför tackar jag guuud för DAGIS!! Sååå skönt att ha henne där femton timmar i veckan. Skulle vilja ha henne längre MEN eftersom jag är ML (mammaledig) så får vi inte ha henne där längre :( buuhhuuu tycker jag. Jag älskar mina barn, men jävlar vad skönt det är att  ibland få en paus. Och vad är bättre än dagis. Hon får stimulans och utlopp för sin kreativitet på ett sätt som man ibland har svårt att ge henne här hemma. Plus att hon har andra vuxna där som hon gillar. För att inte tala om dem andra barnen. Ja det är super tycker jag! Man kan inte göra mer än sitt bästa. Jag fattar inte hur föräldrar med fler än två barn fixar det. En stor eloge till er! Måste sluta nu, Lia skrker som satan från sitt rum...aaahhhhhh....jag blir tokig :( Hoppas ni har en bra dag därute.

Kram kram från mig <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela